zsuri Creative Commons License 2001.08.14 0 0 73
Hello!

Én is gondolkodom a 307-esben, de csak jövö tavasszal lesz aktuális. Addigra talán kifutnak az elsö, gyári hibás szériák is :-))
Nekem most egy Astra G van, és végül is az a kérdés, hogy az új autó újra Astra G legyen (teljesen meg vagyunk vele elégedve), vagy 307-es. Az Astra mellett szól, hogy nagyon bevált, nem magas feleslegesen (mint már vki írta az a kb. +10cm magasság a Peugeot-ban nem biztos, hogy mindenképpen szükséges volt), ezzel szerintem sportosabb hatást kelt, mint a Peugeot és lehet erösebb motort normális belsövel venni (ha a 307-est az ember 2.0-ás benzinessel akarja azt hiszem csak faborítás lehet benn). A Peugeot mellett szól, hogy olcsóbban több extrát kap az ember és a magasságától eltekintve (ha alacsonyabb lenne szerintem sportosabban nézne ki) nagyon szép a formája.
Volt vmelyikötöknek lehetösége 1.6-os és 2.0-ás benzinest kipróbálni? Nagyon érezhetö a különbség? Én az 1.6-ost próbáltam, nem volt rossz, de ha a 2.0-ás motorral is olyan árban van, mint az Opel 1.6-tal, akkor jó lenne az erösebb motor. Viszont ha az csak faberakással lehet, akkor inkább az 1.6-os, a fától hányingerem van.