Hackett
""Te kis szar töltelék a te árad egy dekóder." ...ezt írom én.
"Igazd van ennyit érek! Ez töbszázezres tétel. "...ezt meg te.
Megvásárolható vagy fiam....kis ribanc...mindegy az értek...nem veszed észre kicsi az értéked.
Kedves tudatlan barom: Az ETO-d az a kis putri töltelkék csapat melyik rendszerben nyert bajnokságot és melyik rendszer épített neki stadiont a falu végére? Bizony az Ede bácsi bránerét kellett neked nyalogatni ezért a mutatványért.
Tudod az én csapatom Dózsa volt és a rendszerváltás évében vissza vette a régi patinás nevét...ti még két hónapja is Rába Eto voltatok:)))) Most készültök a Szponzor Eto névre...az is jó lesz:)))
Nem mocskolom csak Győrt...mivel patkányok a szurkolói...de nagyrészben mert te onnan adod elő a nagy angol dumádat leszarva a Magyarságot. Erre mit ad isten....fáj neked ha a kis putridat valaki megemlíti. Kis lokálpatriótám ezt, hogy egyezteted..az angol divattal, angol kúltúrával, csapat majmolással? Teljesen szét vagy esve.
Na itt írsz alul Magyarországról:))))) Téboly vagy. Beteg kis ebi hal. Menj a külhoni doktor bácsikhoz.
Bemutatom a betegséged:
Első mondat: "De magfogadom a tanácsot (úgy lesz), amint lehetőseégem lesz rá kitelepülök ebből az osrszágból, persze nem Pakisztánba, bár Magyarországhoz képest már az is komoly előrelépést jelentene.:) "
Második mondat: "Sértegesd csak ahazád, magad alázod ezzel divatmagyar!"
Te sértegeted egy mondattal korábban Magyarországot:))))))
Nekem ahol ilyen idegenlekü kis köcsögök laknak nem a hazám...viszont gondot fordítunk rá, hogy az legyen. Veled nincs mit tenni...beteg vagy.
Rák, AIDS? ebola...ide szike kell.
U-boot