Mighty Mike Creative Commons License 2001.08.12 0 0 273
draga edesem.

azt mondod, hogy te soha nem mondtad, hogy nem tudok angolul.
"Nem akarlak ANGOL nyelvből kioktatni, Te ezt is biztosan jobban tudod, de chant szó soha a büdös életben nem jelenetett ANGOLul rigmust. "
ez nekem annak, tunik. gyengen ironikus, de az. ennek ellenere itt is bebizonyitotta a "csusztato" mester, hogy hulyesegeket beszelsz, igaz?

reszegseg:
"Még mindigh nem veszed észre, de én nem azt állítom hogy az ANGOLO.K. akiket - Istenként tisztelek - hanem azt hogy a magyarok primitív szutykok, elég ha csak körülnézel büszkeségünkön Budapesten a "világvárosban" ahol más sincs csak kosz mocsok, bűz, és kutyaszar hegyek. Aztán ha nem volt elég meggyőző húzá' le falura v. tanyára, ahol csak atyukok meg aháziállatok nincsenek minden nap bebaszva."

"eleg, ha korulnezel Budapesten... Aztán ha nem volt elég meggyőző húzá' le falura v. tanyára, ahol csak atyukok meg aháziállatok nincsenek minden nap bebaszva."

itt nem azt mondtad, hogz a reszegeskedes Magzarorszag szegyene? akkor vajon mit? ezek utan bebizonyitottam, hogy bezony Angliaban is igen sok a reszeg, sok ok (ahogy ok is elismerik) az angolok Europa reszegei. dehat ez se gond.

""negerezel itt ossze-vissza"

Egyszer négereztem, mikor azt a szánalmas rai műsort említettem meg U-boatnak."

teny, csak egyszer. DE akkor is, hogy magyarazod, hogy negerezel, mikozben a csapatod igen jelentos hanyada fekete. s a szurkolok kozt is jonehanyan. ezen kivul leszidtal minden kisebbseget, amit az ember elkepzelni se tud. de ez nem baj, te vagy az elso rasszista liberalis, aki beszop mindent amit a tv mond. az a tv, amelyikben kulcspoziciokban igen sok a zsido. akiket ugye szinten szidtal. nekem, ugye te is tudod, semmi bajom nincs veluk.

"mondtad, hogy a magyar focistak olyan primitivek, hogy f*szopoznak egy meccsen, erre en emlekeztettelek, hogy mit is csinaltak a Leeds-iek egy draccal egy barban."

Ezt is lereagáltam értelmesen. Mert nem ugynazt jelnti önkontrollt veszítve civilként cselekedni, mint színjózanul sportolóként primitívkedni."

egyreszt nem ezt mondtad, hanem azt, hogy:""De az nem primitívség, hanem gonoszság, amelynek voltak, lesznek következményei.". ezek szerint csoportosan elkovetett garazdasag, 4(vagy 5) az 1 aranyban nem az. tenyleg. es ha egy kicsit is belegondolsz. 1. a Leeds focistai kozszereplok, tehat akarhol berugnak es randaliroznak azt a LU focistajakent teszik;2. a te logikaddal, ha egy Fradista a palyan kivul szetveri a fejed, tobb tarsaval egyutt, reszegen, az nem olyan primitiv, mint ha f*szopozik?3. latszik, hogy nem sportoltal soha. egy meccs utan a sportolo szinjozanul is hasonlo allapotba kerul, mint ha lereszegedne(gondolj, csak a sok orjongo gyoztesre: ok is primitivek?). mindemellet nagyon nem tetszik amit Rudiek csinaltak. csak merjel mar egyenlo mercevel.

"utobbi 10 evem arra ment ra, hogy megismerjem az angol kulturat, a nyelvet, az embereket. ez alatt a 10 ev alatt kb.4 evet kinn is toltottem, a munkam is odakot."

"1. ki mondta hogy ANGLIA tökéletes? "
Te: itt:"az ANGOLO.K. akiket - Istenként tisztelek". ha te ezt nem igy ertetted, akkor nem vagy tisztaban a nyelvvel, amit beszelsz(mert ugye az angolt nem birod:))

"2. ki mondta hogy hiteles vagy?"

en mondom, es bebizonyitanam, ha engedned. de nem, te felsz, hogy elveszted a talajt a labad alol.
"3. ki mondta hogy hinnem kéne neked?"
hat ha hitelesnek tartanal(AMI CSAK RAJTAD MULIK), akkor a szavak ertelme szerint te: ha egy ember hiteles, annak lehet hinni:)

"4. van volt itt a kocsmában olyan, aki ANGLIÁból írt. Vele folytattam levélváltásokat mail'ben. Valahogy más szemszögből látta ANGLIÁt, és nem csak a negatívumaival hozakodott elő. Kicsit hitelesebb volt nálad, ja és mindemellett nem volt ilyen elvakult fradista műfanatikus mint te. De mondom neki sem kell hinnem, hinni majd a két szememnek, és a saját tapasztalataimanak kell."

szoval ha jovo hetvegen irok, mar egy fokkal hitelesebb leszek?:) en azert irom neked a negativumokat, mert (es ezt mar megirtam neked),nem latod a negativumokat az egyik, a pozitivumokat a masik esetben.

es en is azt mondom, higyj a sajat szemednek. az eleted lehetosege: gyere ki, korbevezetlek Londonon. meg talan egy WHU edzesre is beviszlek. mit szolsz? ja te nem jossz ki, mert en hiteltelen vagyok, es a sajat szemednek akarsz hinni:)

""de tolem meg megmaradhatnal a teveszmeidben"

Ha szomorú magyar valóság, és a péntek esti m1 képsorok elítélése tévszme, akkor bevallom téveszmés vagyok. Számodra a fradisták viselkedése abszolut nem elítélendő, ebből következően Te viszont nem vagy téveszmés.
Furcsa."

az m1 riport musora tele volt furcsasagokkal&hazugsagokkal, de en igenis elitelem az felesleges aggressziot, az alpari hangnemet. de te nem, olvasd csodak vissza, te milyen mkinosithetetlen hangnemben vitatkozol itt mindenkivel. csak annyit mondok eppen, hogy azok a sracok semmivel nem rosszak, mint az angolok. sot: Fradi meccsen senki nem halt meg meg.

""egyebkent az is egy erdekes kerdes, hogy vajon miert vagy kiakadva azon, ha valaki Gyort szidja(en spec. szeretem azt a varost), mikozben te egesz Magyarorszagot szidod. Gyor tokeletes, Te tokeletes vagy, es mindenekelott Anglia az atyauristen?"

Ismét félremagyarázol, ismételten csúszatatsz.

Ezt is érthetően elmagyaráztam. Nem sértődtem be azon hogy Győrt szidták. Csak azt tartom elfogadhatatlannak, hogy 1 "nagy" magyar (ún. hungarista) nekiáll mocskolni egy olyan várost, melyre minden magyar ember büszke lehet, az ipartól kezdeve a belváros kultúrális értékéig. A város által kinevelt aranyérmes olimpikonokat, vagy az NB1-es focicsapatot (ETO) már nem is említem, amely olyan olyan sztárgárdákat győzött le, mint a Juve vagy Milan, és amely a mai magyar labdrúgás (máig is) egyetlen olyan cspata, amely a BEK elődöntőjéig jutott. Emelett a város mellett kötelességem kiállni. Ha ismernéd U-boat'ot, tud6nád, hogy Ő is ugynezt teszi. Szidja a hazáját mint a bokrot, mikoron leparsztoz mindenkit aki nem a "felsőbbrendű" főváros lakója, vagy nem Ute szimpatizáns. Ez (is) illogikus egy kicsit, dehát ebben az orszáágban már hozzászoktam ehhez is."

na most: van egy varos, "melyre minden magyar ember buszke lehet. ...Emelett a város mellett kötelességem kiállni.". hat edes bogaram, ha neked kotelesseged kiallni emellett a varos mellet kiallni, akkor igen a szivedre vetted. ugyanis a magyar nyelv szerint ezt jelenti. ne erts felre, gyorel kapcsolatban veled ertek egyet. csak azt nem ertem, hogy hogy van az, hogy van egy "primitiv szutyok' orszag, amiben van egy vartos" amely mellett kotelesseged kiallni". ezt meg mindig nem ertem.

""egyebkent, ha az en adataimat(amelyeknek, ha kivanod, megadom a (angol:))forrasat) csusztatasnak, illetve szubjektivnek, vagy irrelevansnak veszed(nem tudom melyik az igaz), akkor miert nem ketled az Aktak adatait? pedig azt is magyarok keszitik."

Ki mondta hogy nem fogadom el az adatidat. El van vogadva. De mit bizonyítanak azok?

Éshogy miért fogadom el az Akták adatait?:)

Kis barátom. Nem gondolod hogy Ők "picivel" hitelesebbek? "

hogyis van ez elfogadod az adataim, de kozben az Aktak(azaz a bulvarsajto) "picivel"hitelesebb. ez nem paradox?:)

"Nem vagyok kíváncsi sem az adataidra sem másra. Semmit nem dudtál bionyítani idáig azon kívül, hogy a demagógia ezközeit remekül kiaknázva(félremagyarázás) mesterien tudod a témát terelni. Magyarázd csak be nyugodtan hogy kioktató vagyok, védd tovább a fradisták nemlétező erkölcseit."

szoval nem vagy kivancsi az adataimra, vagy masra. kozbenm egem demagogool le, akik tenyek, adatok, es (BIZONYITHATOAN) hiteles sajat velemennyel rendelkezik. ja: hogy te nem foglalkozol adatokkal, szidsz mindenkit, senkit nem tartasz hitelesnek, csak magadat egy olyan temaban amihez f*ngod sincs.

Kerdem en: ki a demagog?

(ja: koszi, hogy legalabb egy valamiben mesterinek talaltal. te semmiben nem vagy az...)

TOTAL ANNIHILATION!!!!:)

"Az hogy a fradi játékosai faszoopóztak(nak), megmutatják a "világnak", hogy a magyarok semmiféle kultúrával nem rendelkeznek."

"A történet arrOl szól, hogy ANGLIÁban mégcsak nem is léteznek ilyen primitív eltorzult emberek mint a hipós & co."

"Te ilyen "érvekkkel" aklarsz meggyőzni? Azt írod olyan biztonsági emberek lennének mint ott. Miért milyen biztonsági emberek vannak odaát? Nem ám azt mondod hogy jobbak mit az Lasz In-kalosai? "

"bizonyítsd be hogy az ANGOLO.K. ugynúgy primitívkednek egy-egy derby keretein belül mint Ti, fradista divatok. "

"Te sosem jártál ANGOL pályán."

"És ezzel már alá is támasztottam az állításomat, mitől is különbek nálatok az ANGOL szurkolók, de egyáltalán hogyan lehet fradista divatszurkolót egy napon emlegetni egy ANGOL fanatikussal?

Max románnal, vagy még azokkal sem, ugyanis megböbenve tapasztaltam, hogy még ők sem viselkendnek így. Nem köpdösték és nem dobálták a magyar játékosokat. És akármiben le merném frogadni, hogy ilyen ocsmányságokat sem kiabáltak minthogy fasszopóújpest meghogy tutti benito mussolini."

"Most árultad el magad. Te soha nem jártáltál ANGOL meccsen, de mostmár az állítom hogy még TV-n sem láttál olyat. Az ANGOL szurkolók még a Heysel'ben sem viselkedtek így, annak ellenére hogy osztották a pofonokat a cigányoknak rendesen. "

"Elszomorító volt látni hallani, a nagy magyar - önmagukat hungaristának valló - primitív hordákat, akik azt az "embert" éltették (benito mussolini), aki egy biztos világbajnoki címtől fosztotta meg Magyarország nemzeti 11-ét 1938-ban.

Ti nem vagytok szurkolók, - szurkolni sem tudtok - csak igénytelenkedni, skandallumokt üvöltözni, állatkodni, honfitársaitokat lecigányozni lezsidózni, leparasztozni.

Utolsó véres gennyes köpetei vagytok a világnak.
És Ti magatok bizonygatjátok, hogy ez az ország ma is oda tartozik, ahová mindig is tartozott: a balkánra."

Előzmény: Hackett1977 (268)