Moha bácsi Creative Commons License 2001.08.12 0 0 59
Drága kisfijaim, ti csak itt osztogattok, oszt eszetekbe sem jut, hogy az nem csak úgy megy. Egyetlen meggondolatlan lépés és a jószomszéd elvtársaink egymás torkának esnek. Mer ugyi itt van mingyárt ez a Békéscsaba. A román elvtársak szerint az optimális román határ a Tisza. Node a szlovák elvtársak ösi jogon a Veszprém-Békéscsaba vonalon követelik a határ meghúzását.
Aztán szép, hogy Szegedet, Pécset Tito elvtárséknak adjuk, de mi lesz a horvátokkal, szlovénokkal, osztrákokkal? Tán őket magunkra akarjuk haragítani?
És az ukrán elvtársak mit kapnak???
A Tihany-félszigeti Magyar Köztársaságot ellenzem. Szerintem Budapest belvárosában kell apostoli alkotmányos monarchiát vatikáni mintára kikiáltani. Az iparnegyedek természetesen felosztásra kerülnének Berlin mintájára.
Kívánatos még a szerződések aláírása elött egy lakosság csereegyezményt kötni. Ennek keretén bévül a Belvárosi Apostoli és Alkotmányos Monarchia területéről a fidesznácigazfasisztákat vidékre deportálnánk, helyükre a jól bevált vidéki elvtársakat költöztetnénk.

Moha bácsi, voluntarista és törpe