Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2001.08.12 0 0 58
Tisztelt Greenberg elftárs!

Ön helyesen kezdi értékelni Főtitkárhelyettes elftárs kezdeményező szerepét a Magyarország nevű torz képződmény likvidálásának kérdésében, de elvtelen hizelgésbe csap át, és megfelejtkezik elftársainknak a világ kommunista pártyainak Tájékoztató Irodájában végzett alkotó munkájáról, benne is Irodavezető elftárs kitüntetett szerepéről, aki annyira egy az irodával, hogy néha assziszi magáról, hogy ő maga a Tájékoztató Iroda.
Greenberg et. ha nem tudná, Főtikárhelyettes et. csak a maga korlátozottságában, részlegességében vetette fel a kérdést, de mi állítottuk az élére (hogy Rákosi et. kedves kifejezését használjam), és mi mertünk először előállni - némi gyáva ingadozás után (Tihany) - Magyarország teljes likvidálásnak, ausradierung-jának (kinek mi a kedvesebb) egységes, népi követelésével.

Úgyhogy kedves G. et. ezzel magyar..., bocsánat értelemzést kaphat arról, hogy Főtitkárhelyettes elftárs, miért csak helyettes. Jó ötletei vannak, de még nem elég fejlett elftárs.
A főtitkári poszton, pedig hagyják abba az ellenség szeme előtti vitatkozást, különben is abba a Tájékoztató Irodánknak (internacinalistábban, azaz politically correct-en mondva: Kominform) is lesz némi beleszólása, és az elftársak ott nagyon az Irodavezető elvtársat fogják jelölni, merthogy ő annyira egy velük.:-)))

Előzmény: greenberg (56)