greenberg Creative Commons License 2001.08.12 0 0 56
Kedves Szeretve Tisztelt, és Tisztelve Szeretett Főtitkár helyettes elvtárs, népünk bolcs tanítója!

Az ön sztálinimarkszileniniengelsirákosivásárhelyitgmiaczéli bölcsességét figyelembe véve nem értem, miért helyettes csak Ön!Hja, igaz, én is pályázok a főfőtitkári posztra a következő pártkongresszuson. Mivel a jelölés elvtársi légkörben(tavariseszkaja atmaszfera)mindig népidemokratikus szokott lenni, világos, hogy csak egy jelölt lehet. Vagy Én vagy Ön. Marad életbe, (mondhattam volna, inkább vagy én vagy én)- no de ez elvtársi belügy, és jelenleg mellékvágány,csak annyit, higgye el,ha alulmarad a nemes és szocialistaerkölcsös küzdelemben, ígérem, hogy golyó lyuggatta hullájából mártír lesz, a fasizmus elleni küzdelem és önfeláldozás népi, össznépi, németdemokratikus, szovjetszocialista, népköztársasági és tervteljesítési hőse.
A lényegnél maradva: Ön egy erőteljes munkásökölcsapással megoldotta ennek veszedelmes Magyarország és magyar nép nevű fasisztanacionalistaburzsoáantiszemitasovinisztakirekesztő, dialektikusan antagonisztikus torzszülöttnek a kérdését. I.V.Sztálin elvtárstól tudjuk,hogy van ember, van probléma, nincs ember,nincs probléma, ugyanez országra is alkalmazható.
Csak egy gond maradt szeretett főtitkár helyettes elvtárs: a svájcisapkaimádó, genetikusan háborús bűnös utolsó csatlós nép és ország bukása után mi lesz 5 ezer elvtárssal, aki magunk közt szólva máshoz sajnos nem ért,mint e fojtogatóan horthysta és polgári demokratikus(!) bioszféra folytonos rombolásához és aláaknázásához. Úgy tudom,bár az izraeli elvtársak távolról kedvelik 5 ezer elvtársat, finoman bár,de félreérthetetlenül tudtunkra adták, hogy 5 ezer elvtársnak talán jobb helye lenne másutt, mivel náluk -fájdalom -de picit dolgozni is kell. Továbbá izraeli elvtársaknak valami fura elhajlási okból nem igazán szimpatikus 5 ezer elvtárs azon igen kedves szokása, hogy reggelenként hatalmasat pök, hány, szarik vagy fingik, rosszabb napokon fosik a nemzeti értékek feliratú bilibe. ők úgy fogalmaznak, hogy 5 ezer elvtárs megtette kötelességét, 5 ezer elvtárs mehet.... mármint eszmei-ideológia továbbképzésre, gondolom...
Kérem postafordultával tájékoztasson, hogy ennek fényében a világ mely részén tudnánk otthont találni 5 ezer elvtársnak, ahol újra mozgalmi harcot folytathat.
Elvtársi üdvözlettel:Lev Davidovics Zilnijberg.