SteVie Creative Commons License 2001.08.10 0 0 38
Végre Lord!!!:-D
Végre vki akinek bejött a Sin!
Az első jó FPS volt...(Ehez tudni kell, hogy CSAK a reális játékok jönnek be:-DD)
Szal az, hogy egy lövés a fejbe halál, hogy a lőtt sebek teljesen kivehetőek, hogy a mellényt levehetem az ellenről (és szét is lőhetem), vagy az hogy minden tereptárgyat használni lehet, ezek mind korszakalkotó elemei lettek az FPS-eknek.
Azóta sokkal több a "reális" játék, és tényleg az volt az első.
Hja, arról nem is ebszélve hogy változatos a terep, az ellenek, hogy nagyok a poénok és persze a beszólások...az outróról nem is beszélve, ami szerintem a legjobb valaha!
SOF is nagyon bejött, de csak mert az ellen nagyon jól reaglt a lövésekre!Szerintem CSAK ez vitte sikerre...(Nameg a "-Sorry Mr. Hussein, but I need the General Alive...":-DDD)
R6 sorozat természetesen, megint egy korszakalkotó darab.
HL-ről minek beszélni, elemezgetik eleget, AI az ütős benne:-DDD
Delta Force a "hitelessége" miatt és a multi miatt, bár nekem az AI-ban (ha ezt lehetett annak nevezni:-DD) bejött az, hogy az első lövésed után (főleg 1. pályán érvényes) az ellen elkezdett eszeveszetten lövöldözni (vaktába), ezzel megteremtve a hangulatot!:-)))DF 2,3, nem nyújt semmiplusszt, 3 pl. a nagggyon gyenge, kritikán aluli fegyver (avagy kéz) modellek miatt meg persze a jó öreg DF "AI" :-D miatt lett ilyen gyenge...
Operation Flash a másik nagy király, az is tele újdonsággal...pl. a járművek, a célzás, hogy parancsot lehet (ténylegesen) teljesíteni és csapat része vagy és persze hogy igazi háborús feelingje van...:-D
Na ennyit erről, sorry a teredelemért, de az FPS-ek bejönnek:-DDD
Előzmény: lordofthechicagoblues (35)