Törölt nick Creative Commons License 2001.08.07 0 0 2
A pre-paid dologról nem tudok nyilatkozni, előfizetésem van. Az viszont a Szervusz, ahol 16.00-ig van a csúcsidő. Pannonos cimborák elmondásaival öszevetve a Westel rugalmasabb az ügyfelekkel, továbbá technikailag stabilabbnak tűnik. Ezt tapasztalatam. A lefedettséget illetően jobb. A metróval nem nagyon foglalkoztam, eddig a Deákon történt meg egyszer, hogy megcsörrent odalent. Végülis az ember fél óránál többet nem nagyon tölt a metróban, azt hiszem, ezt ki lehet és ki is kell bírni. Beszélni ott úgysem nagyon lehet, akkora a zaj.
Ezeken felül pedig teljesen szubjektív okok dönthetnek egy szolgáltató mellett, pl., hogy a legtöbbet hívott rokonok/barátok/üzletfelek melyiknél vannak, ilyesmik.
Megjegyezném még, hogy vannak érdekes kedvezményei a Westelnek, legalábbis előfizetők részére. Ezek egy része megvan a Pannonnál is. Azt viszont látni kell, hogy ezek a szolgáltatók felépítenek egy képet, ami azt a típust odavonzza. E tekintetben a legelegánsabb a Westel, ez is magyarázza a sok előfizetőt, nameg az, hogy a Westel találta meg először a markáns arculatát. A Pannon csak jóval később kezdet valami ilyemibe, amit most ezzel a bee nevű förmedvénnyel -az én szememben- kicsit szétvágott.
Előzmény: Accord (-)