Accord Creative Commons License 2001.08.07 0 0 topiknyitó
Jelenleg mint mobil tulaj a Westel Domino szolgáltatást "élvezem". Körbenéztem a napokban a többi szolgáltató körül is, és rá kellett döbbennem, hogy ez a legdrágább kártyás szolgáltató... Mivel egyrészt a Vodafone 12500 helyett 15000-et tölt fel (20% kedvezmény), a Pannon GSM pedig 14400 helyett 18000-et tölt fel a kártyára (25% kedvezmény), a Westel pedig SEMMI kedvezményt nem ad! :(( (a régi, ici-pici kedvezmény is megszünt).

Másodszor pedig - és ez az, ami még jobban bosszant - mind dominónál, mind előfizetés esetén 3 másodperc után 30 másodpercet ki kell fizetni! Ez egész egyszerűen pofátlanság! pl. 8 mp beszédért is 30 mp-et kell fizetnem... :(

Namármost én azért nyitottam ezt a topic-ot, mert szerentém megtudni a 2 millió westel előfizetői közül néhánynak a véleményét, hogy miért érdemes a Westel-nél maradnom...

Én magam annyi előnyről tudok, hogy a Blahánál, a Keletinél és a Népstadion-nál 4-es (!) térerőm van! (lennt). Nem tudjátok, hogy mi van a többi metró megállóval? Illetve, hogy hogy áll ezzel a kérdéssel a többi szolgáltató? Valamelyik szolgáltatónál van térerő végig a metróban, vagy terveznek ilyet? (jelentős késéssel kapom meg az SMS-t, ha lennt a mertóban kapnám, ahol nincs térerő).

Szóval miért is van a Westel-nek 2 millió előfizetője?

Ja, a kártyás árakat nézegetve nincs túl nagy különbség a szolgáltatók között, ezért is hoztam fel az elején a kedvezményeket, ill. a 30 mp-es pofátlanságot (Westel 50-100, Pannon 56-80, Vodafone 85).

Pl. lehet, hogy a Westel-nek sokkal jobb a vidéki lefedettsége? Vagy csak egyszerűen menő dolog a Westel-nél lenni? :))

Várom a véleményeiteket...