figyu Creative Commons License 2001.08.05 0 0 229
Hello Lego:-)))

Heviz egesz jo! Egy testnevelo baratombol ott faragtak ujra embert:-))) De tenyleg! Egeszen ki volt mar akadva, hogy o, aki egesz eleteben sportolt, dolgozott stb, nem tud rendesen megmozdulni, mert minden faj... N+1 honapot vart a beutalora, mert ot meg nem mutottek, de aztan sikerult lejutnia.

Azt mondta, hogy valami hihetetlen kezelessorozatot produkaltak. Reggel 6-7 ebreszto, 7-8 reggeli, 8-12 delelotti kezelesek, 12-13 ebed+pihi, 13-15delutani kezelesek, 15-18 uszas es vizibalett:-), 18-19 vacsi, aztan mindenki olyan volt mint egy hulla, beesetek az agyba es alvas reggelig... Es ezt csinalta 2-3 hetig:-) Mikor hazajott, mintha kicsereltek volna. En Balfon voltam, az sem piskota - bar ott Sopron mellett igazan a nemet/osztrak turistak jatszanak foszerepet. Azert vannak magyarok is:-)

Csak kitartas! Ha megmutottek, es ugy tunik jobb lett - akkor jobb is lesz! CSAK vigyazni kell magadra! HA lehet... Semmi hajolgatas, ha valami leesett, hat leesett! Majd szepen ovatosan leguggolunk erte! Nem kell rohangalni, amikor setalni is lehet! HA lehet uszni - haton - akkor uszni kell minden nap! Meg garinctornat csinalni! Azt is lehet kombinalni pl: H-SZe-P uszas, K-CS-SZo gerinctorna vasarnap pihi:-) Az otthoni agyat, szekeket, iroasztalt, stb. amennyire lehet at kell alakitani! Agybetet csere!!! Legyen egyenes a hatad, ha fexel rajta! Meg kell magasitani az agy labat, hogy ne a padlorol kelljen feltornazni magadat, ha fel akarsz kelni:-) Szek, iroasztal magassagat ossze kell hangolni! HA teheted vegyel "terdelos" szeket es valtakozva hasznald a rendes szekkel. Stb, stb, stb. Szoval at kell alakitani kicsit az eleted, de nem veszes:-))) Csak semmi letargia meg depresszio - mert az a lexarabb, ha elhagyod magad es azon sirankozol, hogy te milyen szerencsetlen vagy:-))) EN IS:-))) De nem adom fel, amig forog egy kerek... :-)))

Ennyit mara! Elore a napi betevo uszasadagert:-))) Jobbulast minden sorstarsnak:-)))

Udv: figyu

Előzmény: lego2093 (228)