gabika18 Creative Commons License 2001.08.02 0 0 12
Ha,cimet kapott a cim nelkuli topicom!Ez igazan kiraly!!!
Hat ha mar nem halt meg ez a dolog,akkor en leszek az elso aki egy viccesnek velt /es valoban megtortent/ esetet leir.
Meg a iskolai eveim alatt tortent,hogy a tisztelt szakma elsajatitasa erdekeben tanmuhelybe kellett jarnom,ahol az idot igen gyakran egymas megszivatasaval toltottuk.Volt ott egy srac aki nem egyszer esett aldozataul effele dolognak,mivel a neve mar igencsak homalyba vesz nevezzuk ot X-nek.
Joparszor megesett hogy midon X elment a WC-re egyes gonosz emberek a kis kezikocsival a WC ajtaja ele vittek parezer iv papirt /tannyomdaban vagyunk ugyanis/ igyaztan X nem tudott onnan kijonni.Igy volt ez akkor is,de fontos megemliteni hogy ennel az esetnel nemi tanakodas elozte meg hogy csinaljak vagy ne.Vegul ugydontottek hogy igen.Papir fel,ajto elott le,majd ektelen vidamsag amikor bentrol valaki ki akar jonni de nem tud.A nevetgeles csak akkor csokkent nemileg amikor X,kezeben egy melegszendviccsel es nemi uditovel bebaktat a terembe a bufebol.Na de akkor ki van bent??
Hat mint kiderult az egyik fiatalabb oktatot sikerult elzarni a kulvilagtol,aki szerencsere szinten csak jot rohogott az eseten.

Na,megszuletett az elso tortenet.Lehet velemenyezni de jobb lenne ha inkabb ti is irnatok,ennel sokkal jobbakat./csak valosagosakat!/
Udv, gabika18.