nyman Creative Commons License 2001.08.01 0 0 452
Akkor oleg idealis munkavallalo vagy (kor, kepzettseg, nyelvtudas)

A keresest ne add fel hamar, ahhoz, hogy egy idealis munkahelyet talaljon az ember, lehet, hogy meg jonehany honap vagy akar egy-ket ev is kellhet. Szoval fel a fejjel, es nyitott szemmel kell jarni es a lehetosegek utan folyamatosan kutatni.

Az ne bosszantson, hogy mas mennyit keres. Inkabb azt nezd meg, hogy hogyan erte el, es probald meg hasonloan te is.

Folyamatosan - akar tobbszor is - nezd meg a karriertanacsato oldalakat, es egy egy interju utan olvasd at ujra. Rengeteg aprosag meg fog vilagosulni. Nezz bele egy ket temaval foglalkozo konyvbe (1 lista http://www.karrier.hu/agora/index.php?PHPSESSID=bc2cf550e88b2c8e6d1370aa2715ea8f) es proszalj ki nehany technikat.

Onkritikus szemmel proszald meg ertekelni magadat es egy egy sikertelen interju utan probald megkeresni a hibakat. Anno nekem is ra kellet jonnom arra, ha egy "idealis" allasra nem engem valasztottak munkatarsnak, akkor azt jelenti, hogy van nalam jobb, tehat meg van hova fejlodni.

Nem akarom itt leirni azokat az apro otleteket, amik unalomig elismetelnek egyes oldalak vagy jonehany ember ebben a topikban. Mondjuk az is furcsa, hogy a szamomra, hogy a kornyezetemben sokan meg csak toredeket sem hasznaljak ezeknek es szvsz ezert szinte folyamatos a kudarcelmenyuk.

Előzmény: KissMe (450)