hefi
2001.08.01
|
|
0 0
30233
|
Szia Topic!
Hazajottem a balcsirol, mert kezdodik az ujabb buli: a Sziget, ahol egy egesz hetet el kell toltenem :))
Gazlo beszamolom kovetkezik, ha meg nem unjatok oket. Gabor baratommal, es meg egy masik sraccal beszeltem meg meg Pesten, hogy egyutt teljesitjuk a tavot. A rajtnal odajott egy helyi srac, hogy o mar 4x Gazolt, es mehetunk vele ha ugy gondoljuk. A ficko az elejen kegyetlen tempot diktalt, aztan az elso komolyabb emelkedon kezdett lassulni, es utolert minket egy veszpremi bringas (ugyanolyan kek meze volt, mint Montynak), akivel elleptem a tobbiektol. Szep lenduletes tempoban haladtunk felfele, de a tajban valo gyonyorkodesre nem volt idom. Akkor vetodott fel bennem eloszor, hogy meg kene varni Gabor bartomekat, es at kene valtani nezelodos tura tempoba, mikor lehagytuk (a rajtnal elottunk indulo) Marton Attilaekat is. Aztan a lokatortnal kedvem szottyant volna kikukucskalni a kilatobol, mikozben a tobbiek pecseteles utan mar teptek volna tovabb; szoval megvartam azokat, akikkel eredetileg is mentem volna. Az egesz Gazlobol ket resz ragadott magaval: az a hosszu kanyargos murvas szerpentin lefele. Olyasmi volt, mint a DM palya Lepence elott, csak haromszor hosszabb. A masik mikor 100 meterenkent keresztul kellett gazolni egy patakon! Ezen a reszen egyszer csak elhuzott mellettunk egy szemelyvonat!! Igencsak meglepodtem, mert a Pilisben nem szoktam hozza, hogy vonatok maszkalnak az erdoben :)
Adatok Balmadi-Gazlo-Balmadi tavon: tav: 168km, atl.seb.: 23 km/h
Fishtax: honnan szereztel Xenofitot?
Pataporc: te nem ezust szinu Trekkel mentel Gazlon?
<hefi>
|
|