lp Creative Commons License 2001.07.31 0 0 3537
Persze, minannyian tudjuk, hogy a tendencia merre mutat, de azt sem lehet elvárni, hogy a mai napig mondjuk klasszikus 900-okat, vagy 99-est gyártsanak. Ugyanis akkor már rég megszűnz volna a SAAB gyár, mert kb. évi 1000 db-ot tudnának eladni. Globálisan.

Visszatérve a képre, ez még csak nem is tanulmány, hanem valami elvetemedett játéka. Szerintem ez az autó csak ebben az egy kép formájában létezik, és nincs tovább. Bele lehetne menni, hogy SAAB és TT felni között van-e, szerintem ehhez hasonló felnie csak az Audinak és az Opelnak van, (de lehet, hogy neked van igazad) vagy a lökháritó formája, vagy a teljesen opeles sárvédőszélesítés, ezekből semmi sem SAAB (szerintem) De ha jobban megnézed a hütőmaszkot és a rendszámtáblát - esetleg kinagyítod a képet - van valami hiba a látványban.

Szóval csak annyit, hogy kár ezekre a képekre veszetgetni a bosszúságot, ráadásul szerintem a SAAB igazi értéke nem a formaterv (húha, mit fogok kapni BlackStartól....) hanem az ergonómia és a belső hangulat, például.

Az meg, hogy hasonlít a Passatra... Szerintem a Passat hasonlít a SAABra:))))

Előzmény: lore (3536)