Husky Creative Commons License 2001.07.31 0 0 13
Nem értem, hogy ugyanazzal a névvel miért kell több topicot is nyitni ( az UTAZÁS fórumban ugyanezt a topicot nyitottad kedves Asterixxx )

Oda már irtam...
"Hali !
R.C.I
Szerintem már olvastad valahol az én R.C.I-vel kapcsolatos hozzászolásaimat. Nos szerintem baromira megéri a dolog ! Mi ( illetve szüleim ) minden évben 2 hét üdölőjoggal rendelkezünk és eddig mindig sikerült mindehol a lehető legjobban érezni magunkat. Anno Apám volt Japánban ( Fuji maszás ) két hetet és már akkor megtérült az ára ( 1 hét akkor 160 DM volt egy 5*-os üdülöben - Nagano mellett ). Általában telenként Teneriffére veszük igénybe a lehetőséget de már le lett tesztelve több hely több üdölje is. ( pld Málta, Szicilia, Japán, Teneriffe kb 6 hely ).
Üdülési jog itthon.
Azért kell, hogy legyen R.C.I csere lehetőséged viszonylag olcsó áron. A miénk ( Héviz és Harkány - baromi jó csereérték !!! A nyugati nyugdijas fürdözök miatt mindig egyböl megy. Van amikor "Kék" héttel sima ügy a "Piros" hét tengerparti helyeken ).

Összefoglalva:
Ha hosszabb időre akarsz menni távoli helyekre vagy nyugodtan akarsz bárhol pihenni egyénileg akkor viszonylag olcsón ( 180-240 Dm/hét ) meg tudod tenni."

Üdv