toga Creative Commons License 2001.07.30 0 0 29936
Hello! Egy kevés tőlem is a Gázlóról.

Már a vonaton elkezdődött az egész, hiszen itt gyűltünk össze legtöbben a topicból. Mivel nem mindenkit ismertem, így csak kb. a névsor: Papa, Seci, Nix, Hegyimenő, Fishtax, Larzen, BigZ, Thulya, Niro, Nemo és én. Ezenkívül még legalább 10 ismeretlen (külsős).
Közös térképnézegetés, tápolás egyéni koreográfia szerint, titkos italreceptek, stb.
Megérkezés után a bringák leugráltak a vonatról, sokan megbámulták a közös felvonulást a rajthelyre.
Regisztráció, majd csapatok alakítása távok szerint. A 90-esre összeálltunk Pataporc, Eszpee, Papa, Seci, Ember A Holdon, Bátyó (az első EP-ig), Robi aki Kőszegről jött és már olvasott minket, meg én.
Bátyó vezetésével az első EP-ig elgurultunk, ott a forrásból kulacstöltés, majd tűz tovább.Kellemes kis traktor úton jó tempóban haladtunk, felzárkózott ránk egy háromfős veszprémi csapat, köztük egy lánnyal.(Pataporcon és ezen a lányon kívűl nem is láttam többet :-( )
A második EP után Robival kicsit elhagytuk a többieket, ezt az aszfalt útra kiérve Herend irányába csak fokoztuk. A herendi emelkedő optikailag megrázó volt, de azért letudtuk.Kellemes mezei hullámvasúttal folytattuk a fodor tanyai EP-ig, itt találkoztam Nemoval aki már akkor említette a titkos éji szállást, ahol tanyázni fog.Itt még volt vizünk, a felkavart pocsolya minőségű vízből kösz, nem kértünk. A király-kapui EP-ig erdei szakasz jó kis árnyékkal és egy olyan hirtelen lejtővel, hogy gyalog csúsztam le rajta. A forrásvíz "királyi" volt!
Jó minőségű dózerúton jutottunk ki a Bakonybélre vezető műútra. Hamarosan a helyi ellenőrző ponton pótoltuk a folyadék hiányát, amit a kocsma bélyegzőjével hitelesítette a kedves hölgy. Ekkor már tartósan Robival kettesben haladtam, illetve folyton lemaradtam, de kérésem ellenére mindíg megvárt. Innen elindultam egyedül előre, mondván úgyis utólér. Itt egyáltalán nem volt jelölés, a murvás úton nyomok sem, mégis sikerült a helyes utakat választanom. Hamarosan utólért Niro egy barátjával, erőltették az együttmenést (folyton megvártak) majd befutott Robi is. Niro megúnva állandó elutasító magatartásomat, imitált egy defektet :-), így újra ketten mentünk. Ez az emelkedő arra volt jó, ha azt hiszed olyan hosszú már nincs is, hát meglátod, mégis van. Hárskúttal végetért a szenvedés, az aszfalton néha bő 60-al is ereszkedtünk. A hadiúton hátszéllel vettük be Veszprémet hátúlról, én mégegyszer megálltam, itt volt az eléhezés közeli állapot, majd a szabályos úton megközelítve a célt, én bizony a meredeken feltoltam a cangát.
Az összidőm 5h38m lett, ami figyelembe véve, hogy az emelkedőket számomra is meglepően nem bírtam, elfogadható. Ezek után tűz a vasúthoz, elérem a vonatot, még sört is ihatok, ahol aztán eszembe jut a hátizsákom, amit a célban hagytam. 23 perc alatt újra megjártam a vonat késett, így a sör is meglett, igaz már utazás közben .
A pálya nekem nagyon tetszett, de azt hiszem teló nélkül nem jó ötlet megpróbálni. Bátyó szvsz jól döntöttél.
Hazafelé a vonaton Thulyával és Niroval bambultunk, beszélgettünk felváltva.
Remélem akik lemaradtak is beértek egészben!
Robinak itt is kösz az együttműködést.

Üdv toga