Sziasztok!
Nándi! Remélem, már megmutattad, hogy te bizony tudod azt a várva várt zöldes folyadékot produkálni, és továbbra is szépen gyógyulsz! Trilla, csak fejjél továbbra is szorgalmasan, nekem soha nem volt ennyi tejem.
MsME! Azt a könyvet már én is kerestem, de nem lehet sehol kapni, legalábbis Szombathelyen nem, pedig úgy szeretném megvenni! Egyébként korábban a kisfiad hogy aludt el, és egyáltalán mik voltak a „tünetek”? Az én Gergőm ha álmosodik, akkor elkezd nyűgös lenni, majd egyre jobban sírdogál, és végül már ordít, úgy felhergeli magát, ha felveszem, akkor is alig bír megnyugodni, hüpög, és tök gyorsan veszi a levegőt. Mihelyst (na ezt a szót sem írtam még le) leteszem, egyből sír, így inkább próbálom nem felvenni és fekve megnyugtatni. Nem egyszerű. Olyan kis kuka, inkább nem alszik két evés között, és akkor cicin ájul el, mintsem magától elaludna. Ráadásul cumi sem kell neki, és az ujját sem szopja, nehogy a kettő közül esetleg valamelyiken elkábuljon. Szerinted ilyen előzményekkel is van esély arra, hogy a könyvben leírt módszert alkalmazva rászoktassuk az egyedül elalvásra? A te kisfiad mennyi idősen tanult meg egyedül elaludni? Az átaludt éjszakákra egyenlőre még gondolni sem merek.
Quizas! Gergő 3 hónaposan 6400, 4 hónaposan 7150 gramm volt. Korábban 20 dekákat, de most már csak 15 dekákat hízik hetente.
Ha már a főzelékek szóba kerültek, most én is kezdek szívni. Gergő már kétszer kap egy nap, mert már csak 3-szor tudom szoptatni, na meg éjjel. Korábban nagyon ízlett neki, nem egyszer több mint 200 grammokat evett meg alkalmanként. Most már csak az almás krumplit eszi szívesen, meg a sárgarépa főzeléket, a spenótot, salátát nem igazán. Ma adtam, pontosabban akartam adni tököt, de nem tetszett neki (bevallom, nekem sem igazán). Most néhány napig csak a két kedvencét adom neki, azután újra próbálkozok az egyebekkel. Ha akkor sem lesz hajlandó mást enni, akkor továbbra is maradok az almás és a sárgarépás krumplinál, belecsempészve egy kis egyebet is, ügyelve arra, hogy az íze ne nagyon változzon meg, de mégis egyen valami mást is. Aztán majd meglátjuk. Egyébként ti milyen arányban csináljátok a főzelékeket? Mennyi a krumpli és mennyi az egyéb?
nufi