Nah igen, es talan eppen ezert vagyunk a leggazdagabb klubbok kozt mert koltjuk el a penzt hanem csak gyujtjuk es gyujtjuk...talan nem veletlenul vagyunk olyan kozel Skociahoz...
Targyalni mi is targyalunk allandoan, csak eppen nem eleg ramenosen. Korabban mar irtam, hogy utobbi evek rosszabb szereples miatt csak egyetlen meggyozo eronk maradt az igazolashoz, az pedig a penz, szal nem kene ennyire takarekosan banni vele... Mar csak remenykedni tudok, hogy lesz meg Ginola, Asprilla, Shearer meretu igazolasunk...
Robert-re igenis szuksegunk van, es ehez Freddy Shepherd-nek melyen bele kell nyulni a kasszaba, ha nem akarunk a kovetkezo szezonban is a kozepmezonyben elfocizgatni...
Nekem meg be kell ernem a nufc-rol leszedett 3golunk mar mp-s mpegjevel. Az elso golunk nagyon szep volt, Nobby szepen vegigvitte a labdat az 1860 terfelen a labdat, a ket ek pedig a vedoket vitte el elole. A tizibol sok nem laccik, csak annyi, hogy jogosan adta meg a biro. A 3. golnal meg nagyszeruen erkezett kozepen Hughes, es ertekesitette Nobby keresztbelott labdajat.
A tavalyi FA kupa meccsek ota nem lattam eloben a N'castle-t :((