Biga Cubensis
2001.07.24
|
|
0 0
829
|
Ok, ez rendben van. Csak az emberben az merül fel, hogy pl. ezek a létfontosságú szervek kevésbé tűrik a mutációkat. Értem úgy, hogy egy kicsi változás is halálos lehet. Pl. ugye az evolúció szerint a madarak a hüllőkből fejlődtek ki. De más a szívfelépítésük, különböznek a kamrák számai. Egyszerűen nem tudok elképzelni (ez lehet az én hibám) egy olyan mutációt, ami azzal operál, hogy változtatja a kamrák számát, ami igen fontos a szív egészének működésében. Nem vagyok az evolúció ellen, mint mondtam, csak azt nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy a véletlen irányítja ezeket az változásokat.
A szem változása is nagyon kritikus szerintem. Ugyanis a szem változásának egyidejűleg kell történnie az agy változásával, ugye, hogy az új információ is továbbítódjon, illetve, hogy az agy tudjon is kezdeni valamit az új infókkal. Tehát ez egy igen komplex változás, a legtöbb esetben nem is lehet beszélni egy szerv mutációjáról, hiszen rengeteg más szerv vagy szervrendszer érintett a változásban. |
Előzmény: Raphael (827)
|
|