Georg Creative Commons License 2001.07.24 0 0 155
Én sem fogalmaztam jól, de te sem értetted meg a lényeget. Hála Istennek (és apám szorgos munkájának) nem kell azon gondolkoznunk, hogy hú a Golfnak baromi drága a Casco-ja, ne vegyünk azt.

Azt azért szeretném, ha elmondanád, hogy milyen új/bemutató BMW-t fogunk venni 5 millió forintból...

Egyébként meg nem tudod, de mi van akkor, ha a fater más gondolkodású, és jobb autót is megengedhet magának. Saját magának a Golf többszöröséért vehet autót (családfő rulez :-))).

Azt sem értem, milyen elektronikákról beszélsz: a Golf, amivel én járok az ABS-n kívül nem tud más különlegességet felvonultatni (nincs EDS, ESP, ASR). Ha meg azt írod, hogy a Golf, meg az Audi futóműve szar, akkor még nem vezettél ilyet. Én személy szerint nagyon sokat járok hegyi utakon is, és nem félek kihasználni az autó adta tulajdonságokat. Persze, tudom, ez kevés, majd egy Alfa elhúz mellettem...

Miben más a Golf? Elég sokmindenben, de neked hiába magyarázom. Más a futómű, a váltó, a kormány közvetlensége, és az összeszerelés minősége. Igen, még ez a minőség is kevés, de hallhatóan jobban van egy Audi összerakva. És itt nem a levegőbe lövöldözök, mert volt elég tapasztalatom.

A másik, hogy nem akarlak meggyőzni. Ez nem az én feladatom. De te se próbálj meggyőzni olyan hülyeségekről, hogy rosszul választottam, mert nem adok a te véleményedre sem.

Előzmény: ha5nx (100)