thomee Creative Commons License 2001.07.23 0 0 65
"De azt elismered, hogy a Citronen hidropneumatikus felfüggesztéséhez, nagynyomású szervókormányához-fékéhez képest pl. a Golf olyan egyszerű, mint a szög? "

igen, éppen ezért nem értem, hogy egy elavultabb technikát össze nem mérhető menetkényelmet,féket, stb. hogyan lehet azonos áron adni /gondolok itt pl. C5 induló modell 5 milla körüli árára és Golf 5 milla körüli és a fölötti árcéduláira/

"Az pedig sajna Murphy-törvény, hogy a rendszer bonyolultságának foka együtt jár a hibalehetőségek számának drasztikus emelkedésével... "

ez jó.Pont most olvastam az Autó Magazinban a német autók meghibásodásait taglaló cikkben ezt a véleményt majdnem ugyanezekkel a szavakkal a Mercedes valamelyik góréjától.Akkor miért is anyáznak a francia gépekre, mikor ők is ugyanazt elismerik?!Ja, hogy a franciák, már 20 éve is olyan dolgokat használtak és gyártottak autóikban amit a németek most fedeznek fel?! Az más...

Amúgy az hogy állandóan tönkremegy, az nem egészen igaz,hidd el semmivel sem többször mint pl. egy Golf, persze mind2nél feltételezve az odafigyelést és a gondozást.

Előzmény: Janibacsi (59)