Korovioff Creative Commons License 2001.07.23 0 0 238
Kedves figyelo,
meg kell mondjam, idonként én is undorodom ettol-attól. különféle dolgoktól. Tehát a jelek szerint egészséges vagyok - bár azt persze nem zárom ki, hogy ennek a megítéléséhez még egyéb szempontok is szükségesek.
Még a te undoroddal sincs semmi bajom. Csak arra akartam utalást tenni, hogy az undor, ha egy kifejezett tárgyat keres magának, egy bizonyos ido után ellenségképpé válik. Amikor azt veszed észre magadon, hogy bizonyos embereken a helyzettol függetlenül még a sapkájuk bojtja is automatikusan undort vált ki beloled, lehet, hogy érdemes azt az undort kicsit megvizsgálni.
Nem azt mondom, hogy te biztosan ezen a ponton van, csak feltételezem, olvasva, amiket írsz. Azt is feltételezem, hogy neked az elég rossz érzés lehet. (Engem egyszeruen csak irritál - még azt is csak hellyel-közzel), mikor valaki szünet nélkül olyan értékekkel kötözködik undorral küszködve, amelyeket más emberek fontosnak tartanak.)
Lényeg a lényeg, az undor mélyrol jövo érzés, vitatkozni nem igazán lehet vele. Nem tudnál egy kicsit kevésbé undorodni? (Megint egy átlátszóan álságos kérés.)

Előzmény: figyelő (237)