lg18 Creative Commons License 2001.07.22 0 0 3358
Te eddig várál ezzel az "NS-nemvásárlással"? :) Én már két hónapja "meguntam" őket.

Egyánként Dubraviczky tényleg undorítóan fújt, a "mester" nyilatkozatával most kívételesen egyetértek, tényleg így volt:

- Csapatunk jelenleg több problémával is küszködik. Ezeken még csak-csak túltesszük magunkat és megpróbálunk a bajokon felülemelkedve eredményt produkálni, ám azt, hogy nem tizenegy ellenféllel szemben kellett ma helytállnunk, már nem bírtuk el! Tavaly egész évben példás csendben hallgattam a játékvezetők időnként felháborító ítéletei után, ám most már nem tudom magamban tartani véleményemet. Dubraviczky játékvezető több esetben is hathatósan sújtotta csapatomat. Elnézte, hogy Tamásit büntetlenül kilökjék a labda alól a büntetőterületen belül, továbbá nem állította ki azt a Filipovicsot, akinek már-már felmutatta a lapot, de mérlegelt és visszadugta azt a zsebébe! Erős sárgalapja is úgy született, hogy az esetnél a vétlen játékost büntette az indiszponált sípmester. Nem kívánok én elvtelen előnyöket – mint egyes kiváltságos csapatoknál ez gyakorlat -, csak végre egyenlő elbírálást, hiszen az tarthatatlan, hogy idegenben és hazai pályán egyaránt rendre bennünket hoznak hátrányos helyzetbe a játékvezetők.
A támadóproblémánkat a jövő héten meg kell oldanunk!
Azért, hogy önkritikát is gyakoroljak a pontvesztés után: jobb koncentrálással elkerülhettük volna a bekapott gólt, elöl pedig a kevés adódó ziccereket ki kellett volna használnunk, hiszen így le kellett mondanunk két bajnoki pontról.

Szóval ez így igaz. De nem szabad csak erre fogni. Be kell rúgni a helyzeteket. És hogy a félpályán mennyi labdát adtunk el, az megdöbbentő volt. Megyó nagyon gyenge volt, Koró remek, Tamásival se volt gond. Cica is hajtott rendesen. Erős jó volt, de továbbra is az a bajom vele, hogy nem tud sprintelni. Gala gyenge volt, semmit se tett hozzá a játékunkhoz, Kunzo kevésszer volt jáétkban, de akkor nem volt rossz. Toky 1-2 helyzet kihagyásán kívül semmit se csinált. Drazsé szép gólt lőtt, de zavart, hogy Galával együtt kell játszania.
és akkor Kalina: ilyen játékost még nem is láttam, csak hátrafelé képes passzolni. Mint ha meg lenne félemlítve, de legalábbis be lenne ijedve.
Egy jó megmozdulása volt, amikor az első félidőben a jobb szélen átemelte védőjét, aki felrúgta.
Csatárok nélkül sehol se vagyunk, és erre elküldik Orét. Ennyire biztosak az újak érkezésében? Mert az újak nem tűnnek rossznak, de nem hiszem, hogy bármi is biztos lenne velük kapcsolatban.

szombaton (?) a zöldekkel játszunk. Ők eddig 0 gólt értek el az idei bajnokságban. Ha mi egyet tudunk lőni, könnyedén megnyerhetjük a meccset.

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: BELABACSI (3355)