Tipli Creative Commons License 2001.07.17 0 0 24
a szar tiszteletre melto kormanyunk sok-sok eresztekebol potyog a nep fejere, ahonnan csak 2002 fogja lemosni, ha csak a pijarosaitok nem eszelnek ki meg nehany jo slogent milliardokert (a mieinkert) nekunk - birkaknak, csak itt es csak most...

Szerintem a topic cimet oriasplakatokon kene nyomatni mindeutt, annyira talalo. Lop itt a kisember (megelhetesi bunozes), lop itt a vallalkozo (mert ha rendesen adozik, feldobja a talpat), es termeszetesen lopnak azok, akik a husosfazekbol nagykanallal zabaljak ki a tobbi elol a falatokat, mert erzik, a punkosdi kiralysagnak lassan vege. Meg egy film, meg egy slogen, meg egy kolbasztoltos csodadokumentum, meg egy kis dolomit... Amig a szeker halad, es nem esik szet.

Egyre inkabb azon a velemenyen vagyok, jobb lenne nekunk, ha a fityesz nyerne. Meg negy evet kibirunk valahogy, es addigra kiderulne meg a hateves gyerek szamara is, hogy a pijarotok mogott egy feneketlen uresseg tatong. Akkor nem mehetnetek el szepen csendben, mint amire most meg van eselyetek, hanem akkor az emberek lincselnenek.

Előzmény: Olimpia12 (23)