xabi Creative Commons License 2001.07.16 0 0 5078
Huh. Nem voltam pár napig, és látom megint kissé 'elszabadult a pokol'. De azért azt jó látni, hogy Martin Eden 'korrektnek' tart.
A Madrid szurkolókat megkértem a Real topicban, hogy ne fikázzanak itt, mert nincs értelme. Aki folytatja, azzal nem kell foglalkozni, mert már tényleg nem lehet mit tenni vele. Szólásszabadság van, azt írnak amit akarnak, úgyhogy nem lehet mit kezdeni.

A játékosok összehasonlítása se valami mérvadó dolog, mert teljesen szubjektív. Nekünk a madridiak a jobbak, nektek pedig a Barcasok. Ezt nem lehet így eldönteni, sőt még a 'semlegesek' is nehezen tudják szerintem. Az biztos, hogy Raulra nem lehet azt mondani, hogy nem lenne jó csatár. (igaz ez Owenre is)

A nemzetközi szereplés alapján se nagyon lehet dönteni. Én itt csak azt emelném ki, hogy a Real '98-ban és 2000-ben is Bl-t nyert, amit azért már nem lehet arra fogni, hogy csak nekik volt pénzük, stb.
A Barca is ért el szép sikereket, de szvsz nem ér fel a Real sikereivel. (ez megint szubjektív)

Saviola mindig is 7-es mezben játszott, már amikor én láttam. A válogatottban és a Riverben is. Mondjuk az tényleg erős, hogy szó nélkül elvették Alfonsotól. Alfonsot különben be kellett volna építeni a Barcaba, mert jó játékos. Ugyanígy Petit-t sem értettem, hogy miért nem tudta azt nyújtani, mint előtte, eddigi pályafutásán.

Remélem nem hagytam ki semmit, amit írni akartam, mert 3 oldalt olvastam most végig. Nem biztos, hogy minden eszembe jutott. Ennyi.
HALA MADRID!!!