Kedves Karotta!
Nem feltételeztem semmiféle háttérben megbújó lobbyérdeket, csupán rá akartam mutatni egy nem éppen szerencsés tendenciára. Valószínűleg sokan egyetértenek velem abban, hogy a negatív szenzációkat hajszoló újságírás jelenti a szakma legalját. Legalább Ti ne essetek ebbe a hibába! A szemünk láttára csináltatok újságot néhány MB tárterületből, így hát természetes, hogy a Ti hibáitok csípik legjobban a szemünket.
Tény, hogy a Chrysleren kívül alig egy-két amerikai autót adnak el Magyarországon. Tény, hogy az európai modellekről szóló információk több embert érdekelnek, mint a fényképről ismert amerikai járgányok, ezért nem is várom el, hogy az európai modelleket megközelítő részletességgel írjatok az amicarokról. Én csupán azt szeretném elérni, hogy ha amerikai autókról szóló hírt tesztek az újságba, akkor ne lehessek olyan átkozottul biztos abban, hogy a hír valamilyen meghibásodásról, visszahívási akcióról, sikertelenségről, vagy botrányról szól. Az újság hitelét és rangját Nektek kell megteremteni - egyoldalú tájékoztatással viszont soha nem fog sikerülni. Ez a topic arra szolgál, hogy szigorú bírákként felhívjuk a figyelmeteket a hibáitokra és ezáltal ösztönözzünk Titeket az eddigieknél magasabb színvonalú munkára.
Csak halkan jegyzem meg (nehogy elbízzátok Magatokat), hogy csak a Ti újságotokat olvasom az általam elérhető magyar online autós újságok közül. Ez a tény azonban nem jelenti azt, hogy a jövőben nem fogom leordítani a hajatokat, ha úgy látom jónak. :-))
Boró
ui: Amint több időm lesz, szívesen készítek egy-két tesztet az érdekesebb amerikai autókról. Egyelőre sajnos nagyon ritkán tudok írni, rengeteg a munkám...