lp Creative Commons License 2001.07.16 0 0 3401
lore!

Most hétvégén, ebben a gyarohasztó melegben tapasztaltam meg, hogy az automata légkondi bizony szabályoz a külső-belső levegő hőmérséklet alapján is, tehát bekapcsolja a belső keringetést - tehát múltkor tévedtem. Ebben a kánikulában bárhol is jártam, bekapcsolva tartotta a keringetést, csak este kapcsolta ki amikor hűvösebb lett. Nem hiába.... SAAB.

A Polárnál dolgozó klubtársunk mesélte, hogy a Polár vezérkar volt kinn megnézni az új facelift-et, és kipróbálták a 9-5 TiD-d is. (lore én mért nem tudok kis 5-öst csinálni a 9-es tetejére?:))))Állítólag k. jó, húz mint a gőzmozdony (hiszen 350Nm), és nem hallható semmi dízel hang.

más
A benzinkutasoknak pedig a jó k.......t! 99%, hogy nem véletlenül volt szar a tbenkei benzinje. És még hogy a T. fogyasztó járjon utána, meg pecsétes üveg, meg stb... Így aztán biztos, hogy nyugodtan csinálhatnak a szarházik, amit csak akarnak! Tudom, hogy ez nem az a topic, de akkor is. A jó múltkor, egyszerre álltam be tankolni egy SHELL kúthoz egy szakadt trabantot vezető állapotos kismamával. Szerintetek kihez rohantak ketten is "segíteni"? Úgy elküldtem őket, hogy csak úgy zörgött.

megint más
Mi ez a nagymotor PÁV? Amikor én vizsgáztam, akkor még csak egyféle motorjogsi volt. Most csak az érdekelne, hogy az 1981-ben megszerzett nagymotor jogsim most mire érvényes?

Előzmény: lore (3399)