Kriza Creative Commons License 2001.07.16 0 0 8671
Sziasztok!

Valaki nem emlékszik, mennyit szopik egy aprónép egyhónaposan? Sikerült mérleget bérelnünk, tegnap méregettem Dömit, de persze ez a meleg nem sokat segít az étvágyán. Azért így is rendesen evett, 70-80-90-eket, éjjel 130-t, de volt egy esti 10 gr is, szerintem csak kiakadt a melegtől és oda akart bújni hozzám. Pedig ebben a melegben az nem sokat segít rajtunk… Összesen evett 610-t egész nap.

A cumi mostanában sokszor nem kell neki, lehet, hogy igazatok lesz és majd leszokik róla magától. Vagy rá se szokik igazán. Jó lenne!

Szilvásgombóc, kissé késve, de köszi az infokat homeopátia ügyben.

Bucika: neked is kösz. És ha most elég a tejed szerinted, nem lehet leszoktatni a tápszerről? Nem mintha kifogásom lenne ellene, Jakus is tápos volt, csak kiváncsiságból kérdem, meg emlékszem, milyen húzós volt az ára!

Nekem különben még az A vitamin segít a tejfokozásban, a barátnőm javasolta anno, és most azt szedem. Nem lehet folyamatosan, hanem kúraszerűen, fokozásra.

Trilla: remélem, semmi komoly gond nem lesz Nándival. Drukkolok Nektek! Dömi már nem tűnik sárgának, de majd rákérdezek a dokibánál, ha jön a héten.

Kriza