si Creative Commons License 2001.07.15 0 0 8669
Nufi! A játszómatrac szerintem most még tökéletesen megfelel, később majd nagyon odafigyelek arra, amit cár írt, és akkor félre lesz téve egy ideig. Utána, meg ha már lesz annyi esze, hogy mire való, újra elő lehet venni, játszóhelynek, vagy játéknak használva. Lehet belőle kockát, és egyszerűbb formákat is építeni. (egyébként rá van írva, hogy 3 éven felülieknek) Vannak benne apró részek, mint pl. a 9-es, 8-as, B betű közepe, ezekre is vigyázni kell majd később.
Mi egy játékboltban vettük, 2500-ért, de láttam a TESCO-ban is, itt 3000 volt. Mint már írtam, poliform szivacs az anyaga, és minden kockán egy szám, vagy betű van, ami kiszedhető. (nem könnyű kiszedni, de később, ha ügyesedik a baba, akkor ki tudja majd szedni. Na, ekkor kell elpakolni) Többféle méretben kapható, a miénk 36 db 15 X 15-ös kockákból áll, amiknek a széle puzzle-szerűen van kialakítva. Ettől van kisebb, de több van benne, és nagyobb, de keveseb kockával. Ezekből olyan formát raksz össze, amilyet akarsz. (én 90 X 90-es négyzetet)
Ja, és könnyen tisztítható. Végül is, nem akarok rábeszélni senkit, de nekünk bevált. Legalábbis most még jó.…(Bence 4 és fél hónapos, most kezdett hasra fordulni)

Trilla, nagyon szorítok értetek, remélem, nem lesz semmi komoly baj Nándival! Mindig elszomorít, ha pici gyereknek valamiért kórházban kell lennie. Olyan kis gyengék még ilyen korban. Még jó, hogy ott lehetsz mellette, jó pár éve ez még nem volt lehetséges. Akkor még rosszabb lehetett a beteg gyereknek, és az anyukájának is.

si