Törölt nick Creative Commons License 2001.07.14 0 0 8668
Marko-bebi, megbeszeljuk levelben, ok?

Es most egy kcsit szomorubb tortenet: Csutortok ota a kettes gyerekklinikan fexunk Nandival, mert ez mar nem az elettani sargasag.
A billirubinja megint 295 (175-tol sarga, ket hete 195 volt...)
Volt hasi UH, az epeholyang nem vizualizalhato, de ettol meg lehet, hogy van.
Sullyedese magas, verszegeny, sok a feherversejt.
Most valami fertozesre gyanakszanak, ami a jobbik eset. azt lehet gyogyszerezni.

Ha hianyzik a felbontoenzim a majabol, meg az is jo, bar akkor dieta. Egy anyatejes babat hogy dietaztatunk? Hat ugy hogy megszunik anyatejes lenni, tapszeres lesz.
A legroszabb eset az epeholyag hianya vagy epevezetek szukulet, ami mutet es hosszu ido.

Hetvegere hazajottunk mert egy uvegfalu szobaban vagyunk kettecsken, a szopcsi meg csak megy, de mindenki bebambul, a 11 evestol az osszes latogatoig. Kerdem en, igy megis hogy nyugodjak emg es hogy fejjek ha kell?

Hetfon vervetel, vercsop. alvadas ilyesmi, es majbiopszia. Mintat vesznek a kicsi majacskabol es megy szovettanra. De addig semmit ertsd semmit nem csinalnak. Infonk is csak onnan van, hogy volt egy orvostanhallgato aki angolul referalt es azt ertettuk. A noverek, az orvosok le sem szartak. Az osztalyos doki elkezdett veszekedni hogy latni akarja a pisit ha haza akarunk menni. Mondtuk nincs akadalya itt egy pelus. Nem neki a zacsi kell a gyerekrol. Kerdem mi??? hat csak 11tol delutan 4ig felejtettek el vizeletgyujto zacsit adni.

Viszont mertem 24 oran at, eszik rendesen. 90-110-120akat, amit ha osszeadok egesz nap, siman kijon hogy tobbet eszik mint a sulya indokolja.

Szurkoljatok nekem, mert nagyon rossz bennt. Unatkozm, es nem ez a baj, hanem hogy nem tortenik semmi. Nincs elorelepes. csak fexunk a pocokkal egymas mellett es varjuk egyik kaja utan a masikat, hogy menjen az ido.

Kriza... nezesd meg a Pockodat.
trilla