fenyi Creative Commons License 2001.07.12 0 0 8234
tomygreg!

Az a nagy helyzet, hogy a te kersztdobod az én kocsimon 1 centiliterrel sem növelte a fogyasztást, az előtte fent lévő sportdobhoz képest, az pedig ugyancsak nem növelte a fogyasztást, az az előtt fent lévő szériához dobhoz képest. (de szép mondat volt)
Kb. 2 litert nem fog növelni egy kipuff, szerintem csak a sok "megállóbaállóemberodafigyelítőüresbegázfröccs" okozta a növekedést.
Amúgy ez a keresztdob nálam inkább csak esztétikai plussz miatt került fel. (pont le van másolva méretileg egy normál sportdob).
A nálad lévő dob annyiból nem sikerült annyira jól, mivel szerintem túl nagy az átmérője a leömlőnek (60-as), ezért nekem nem annyira tetszik a hangja, meg nekem egy kicsit túl hangos is. Ezért mondtam neked, hogy halkítsunk rajta vhogy.

Pár nappal ezelőtt volt téma a kmóra pontossága.

A glbtech által írt 8 km/h lefelé nagyon reális.
A pontos sebesség kedvéért ford.számmérő + táblázat (én ha jól emlékszem a Pitecus félével néztem)
szutsg (8212) írta a számomra pontos adatot: 80-nál 3000, 100-nál 4000 4-esbe. (4,22-es, 4-es váltó, 165/65R13 gumival)
Kicsit hihetetlen a szériamotor 2-be 90, meg 3-ba 120-130!
,ugyanis ilyenkor 165R13 gumival 2-be 80-hoz 6500, 90-hez 7200!!!-at forogna a motor (az enyém teljesen szériaként 5500-6000-ig bír forogni, a barátom rapidja 136-os széria motorral se forog nagyon 6000 fölé)
Amikor beállítottam az km órámat 2-be a reális kb 65 km/h volt.
Ha valakinek többet forog a motorja szériaként az írja le hogy csinálja, vagy nézzesse meg a fordszámérőjét.
(A szilvi5-é tudja 2-be a közel 90-et fordszámérő alapján, ez pedig 7500 fölött jelent (ugyancsak kiélezett motorral))

Bocs a hosszért!

ui.: a kocsim még mindig darabokban! Elfogott a polírmánia! (most pont a kormányt csiszolgatom)
Remélem kész lesz a találkozóra!

Amúgy jön valaki Kecskemétre, vagy csak Siófokra?

Mégegyszer bocs a hosszért!