Kriza Creative Commons License 2001.07.12 0 0 8644
Sziasztok,

Bucika: én is aggódok kicsit, de rendszeresen látja védőnő, dokibá, és senkinek nem tűnik furcsának, hogy sárga úritök a fiam. Ezek szerint nem aggasztó a dolog. Van elegendő nedves pelusa, felébred etetésekre, ezekre kellett figyelni az elején, ezek működnek.
Más: Ti miért kezdtetek tápszert is adni Botondnak? Nem hízott, vagy honnan tudtad, hogy nem elég a tej neki? Dömi 3450 grammal jött haza, és 3 hetesen volt 3740 gr. Tehát végülis hízott, ha nem is gombamódra...

Engem a szoptatás aggaszt. Sajnos, kezdek tiszta görcs lenni, ami ugye nem tesz jót a tejnek. Az egész nem izgatna, egyen Dömi ahányszor akar, éjjel is akár, de ezek a maratoni 40-45 percek, közben cicitépés, rángás nagyon kikészít. Folyton elalszik a cicin, hiába fejem közbe a szájába, hogy ne fáradjon annyira el, hiába ébresztgetem, aztán félóra után megint szív 3 percig erősen, aztán ismét elalszik... Jakus szegény szintén nehezen viseli a dolgot. És nem tudom, hogy kevés a tejem, azért tép, vagy túl sok, és fuldoklik, tegnap pl. tépés közben csorgott a száján a nedű kifelé. A cicim meg ég újra, kirágva, repedve nincs, de nagyon ég. És az egész mellem is fájdogál, igazából a gyereket nem tudom abban a klasszikus „magamhoz ölelem”- pózban felvenni, mert fáj, ahogy lökdösődik a karjaival.

Ma éjjel evett 9h-kor, aztán országos nyafi jött, semmi se volt jó neki, véletlenül sem aludt volna el, mint eddig többnyire ilyenkor, végül ismét szopott fél éjfélkor, aztán aludt ugyan 5h-ig, de utána megint a nyafi jött. Se karban, se mózesben nem tetszett neki az élet, a cumit kiköpdöste. Tudom, hogy más is így van a babájával, de engem nagyon megvisel. És ugye Jakus miatt nekem nem működik a „gyerek alszik, alszom én is” módszer. Sajnos.
Szóval kissé kivagyok ma…

Jobb napokat nektek!

Kriza