Kriza Creative Commons License 2001.07.11 0 0 8640
Sziasztok,

Trilla:
Dömi is sárga még mindig, azt hittem már, valami baj van. Akkor ez elhúzódhat? Dömike még csak négyhetes. Neked mit mondtak? Nekem feketeteával teáztatást javasolt a dokibánk, kis szőlőcukorral ízesítve. Ízlik neki, csak félek, hogy nem tud majd aludni a koffeintől.
Mi is most voltunk próbaszoptatáson, nekem meg alig evett Dömibaba. Mondjuk alig 2,5 órája evett előtte és igazából csak udvariasságból kapta be a cicit, plussz kényelmetlen széken, ismeretlen helyen a szokásos 40 perc helyett 15 percet evett, de csak 50 grammot szopott. Jól meg is ijedtem először, bár valójában azért csináltuk, hogy megnézzék, miért tépi a cicit – persze a védőnéni be se jött megnézni, hogy eszik…-, így csak a mennyiség miatt idegesítettek. De aztán lenyugodtam, és mindent a körülményekre fogtam, plussz egy mérés szerintem semmit sem jelent. Ma meg itt volt a rendes védőnénink, és beszélgetve kiderítettük, hogy valszeg azért tépked, mert a jelekből úgy tűnik, nekem így a 4 hetes gyerek mellett készül máris megjönni :((( Minő mázli.

A cumi-ügyben köszi mindenkinek a biztatást. Úgy tűnik, van, amikor kell, van mikor kiköpi, de sokszor azért jól jön neki is, nekünk is – a csend megfizethetetlen.

Most az éjszakai szopit szeretném kitolni valahogy. Már többször csak reggel fél 5 felé ébredt a kilences esti evés után, tehát elvileg bírná. Tegnap ugyan evett egykor is, biztos, ami biztos, de aztán hajnalban meg alig nyammogott. Ez a meleg nem tesz jót a nemlétező szoptatási rendünknek. Másoknál hogy alakult ki, mikorra valami viszonylagos rendszer? Szegény Jakus sétáltatása kezd nagyon esetleges lenni emiatt, nehéz a két kölköt összehangolni.

Kriza