Törölt nick Creative Commons License 2001.07.11 0 0 23
Sziasztok, megint itt volnék...
Köszönöm köszönöm köszönöm megint csak.
Ésakkormost:

Zs Zs:
Engem nem zavar, ha vallásos az óvoda. Viszont a., mennyibe kerül; b., van-e kedvezmény a második gyerekre; c., kell-e ebédet vinniük (Dániában pl. kell) vagy adnak/főznek nekik, és ha igen, hideget vagy meleget is; d., Hány óráig lehetnek ott délután; e., ha sok időd van a hülye kérdéseimre: megőrzés vagy foglalkozás folyik ott, kell-e délután aludni, stb.
Továbbá: Mennyibe kerül az ISKOLA? Mert előbb-utóbb az is eljön... Talán még ott ér minket...

Fityisz:
Csak hogy jól értettem-e: Azt mondod, hogy havi kb. 8 bruttó, aminek a nettója kb. 5.5 (fejenként), és akkor még kérhetek kocsiköltség-hozzájárulást és lakásbérlet-hozzájárulást? Ez nekem némiképp pofátlannak, ámbár kellemesnek hangzik! És akkor ha jól tudom, van még valami családipótlék-féleség is?
A biztosítást ki fizeti? És a nyugdíjjárulékot?
Amiket felvetettél: Hogy miért pont minket akarnak felvenni, az majd kiderül, amikor megkapjuk az ajánlatot. Szeptember elején No.-ban leszünk egy konferencián, és akkor meglátogatjuk őket. Egyébként eléggé speciális a szakterületünk, a vegyészeten belül egy szűk, de egyre fontosabb kör, és ez a cég pont erre utazik. Mi pedig egy nemzetközileg is nagyon nagy hírű professzor első emberei vagyunk, úgyhogy nem kizárt, hogy nem az olcsó magyar, hanem a tudás kell nekik. Hát, majd meglátjuk. Reménykedünk, mindenesetre.
Mi csak annyi időre mennénk ki, ami alatt anyagilag rendbetennénk magunkat (= építkezés + talán autócsere, telek már van, jelenlegi lakás eladható és hozzácsapható, azaz a helyzet nem teljesen reménytelen). Talán ha ezt bennük is tudatosítjuk, akkor nem fognak annyira utálni.
Nevetni fogsz, a másik állásajánlat Hollandiából érkezett... Azt is megnézzük. Kíváncsi vagyok, melyik fog jobban tetszeni, meg hogy persze egyáltalán bejön-e valamelyik.
Persze, hogy megírom, ha valamire jutunk. Ha már ennyire kedvesek vagytok, hogy segítetek, ez a minimum, hogy majd jelentkezem az eredménnyel.
(Amúgy én vagyok a házaspár női fele).
Pusszancs
És írjatok.