CICA Creative Commons License 2001.07.11 0 0 398
Húha, amíg én aludtam, a topik feléledt. :))))
Hangaroa: láttam a Vadonban ügyködésedet. :) Nagyonnagyonnagyon szép az az újság. Picit szedettvedett, de nekem tetszik a tematikája, meg komolyan mondom, bármikor felveszi a versenyt a wildlife phot. of the year könyvekkel, és potom pénzért.

Állatkerti sétatúra időponty nekünk nagyjából mindegy, mert a nyaralásra félretett pénzen menhelyi állatkáknak vettünk egy valag kaját, szóval nyaralás ugrott, állatkerti sétára viszont még futja...:))))
Szerintem is jobb volna a hétköznap; de valahogy a péntek nem szimpi; a múltkor is üvöltöző kismillió kisiskolás tiport el minket többször; sőt, a szurikátákhoz is beragadtam, mert muszáj volt nekik üvöltve rohangálni oda-vissza minden irányban, hogy ne lehessen kimenni középről. És ez engem (és a nadrágomat is) nagyon megviselt! :DDDDD
Talán a többi napon nincs ilyen forgalom...
Egyébként a csoportvezetőkre voltunk igazán zabosak, mert egyetlen egyszer nem szóltak rá egyik gyerkőcre se, hogy ne húzogassa a kecske farkát, és hogy ne dörömböljenek tizenöten az üvegen, mert attól nem jön elő az állat, viszont szívrohamot kap...:(
Nincs ezeknek valami általános tájékoztató, amit a kezükbe lehetne nyomni, hogy mire figyeljenek, amikor pl. 10 főnél több gyereket visznek be?

ui. foto ov dö vík: Cica megeteti Bambikát :))))
Hihetetlen érzés, amikor az ember kezéből eszik egy vadállat... Ehhez fogható élmény nincsen... :)