cár Creative Commons License 2001.07.10 0 0 8627
Szia Si!

Mi pont most fejeztük be a nyárra a babaúszást. A kezdők babák a következő dolgokat csinálták: 1. a karodra fektetett baba arcát bő vízzel lelocsolod,
2. a babát a hóna alatt fogva eltartod magadtól, lenyomod a víz alá, majd magadhoz húzod és kiemeled a vízből,
3. a babát a tarkójánál tartva a hátán lebegteted úgy, hogy Te a fejénél állsz,
4. a babát megfogod kinyújtott karral a mellkasán és a tarkóján, majd lenyomod a víz alá, elengeded, ő felúszik, Te pedig elkapod és megpuszilgatod. Minden gyakorlatot 3x egymás után kell megcsinálni, a szoktatás végére 5-7 percen belül. Ha ezt teljesíti a babád, akkor "levizsgáztál" és haladó csoportba lépsz. Ott még csak egyszer voltunk, így arról nem nagyon tudok írni, de ott több merüléses gyakorlat van, a fönt említett dolgok a bemelegítést szolgálják.
Légy óvatos ezzel a polifoam-puzzle-al. Mi is vettünk Rolinak és imádta kapirgálni, pillanatok alatt szétszedte és jó nagy darabokat harapott le belőle, amikor már a fönti metszőfogai is kibújtak.

Más! Képzeljétek, mi történt tegnap. Hazaértem munkából, és Rolit rövid hintáztatás után homokozni vittem. Alighogy beletettem Rolit a homokozóba, másfél méter megtétele után boldogan emel ki valami göcsörtös valamit a homokból és mutatja felém. Gondoltam egy kisebb faág, az sok van a homokozóba, de ahogy jobban megnéztem, láttam, hogy egy homokkal borított, félig száradt kutyakaki!!! No comment.

Üdv