Sziasztok Pugosok, na most figyeljetek! Az autós újságirás ámokfutói topicban egy vérbeli profi -Gyand barátunk- megaszonta, hogy milyenek a Pugok. Idézem tőle:
"Szerintem sokkal fontosabb, hogy van ahol tudnak autot csinalni, van ahol nem. Hangsulyozott a csinalas, mert a tervezes az mas. A Peugeot csinalas szempontjabol sok kivannivalot hagy maga utan : fenyezes, elektromos szereles, apro reszletek eldolgozasa. Felhasznalt anyagok minosege es meg folytathatnam a sort. Ugyanez mondhato el az osszes francia es olasz autora, bar az olaszok jobbak. Az altalad emlitett es a masik sved marka sok sok darabja fut az utakon, mig a hasonlo koru francia/olasz tarsaik mar a roncstelepen pihennek."
"Amit irtam, az inkabb arrol szolt, ha megnezel egy francia/olasz autot (de nem a prosiban, hanem reszletesen) es egy mondjuk svedet, akkor lathatod a kivitelezesbeni oriasi kulonbseget (de ne vakitson el a design). Aprosagok ezek, de fontosak : nezd meg egy PUG motortereben a kabelek csatlakozasat : a vedo cso es a dugo kozt 1-2cm-es semmi van. Nezd meg a lemezek szelet, nezd meg az ajtogumikat : az ajto 1/2-t futjak korbe. Nezd meg a fenyezest : az ajto gumija lehorzsolja, olyan vekony"
"...az nem valtoztat a tenyen, hogy a PUG silany minosegu...de akkor is rossz a kivitelezesuk."
Na mit szóltok? Micsoda jellemző hibák!:-)))
Na most mit mondjon az ember egy ilyen töketlen balféknek, aki azt sem tudja mi az a Peugeot? :-) Érdemes elolvasni a hozzászólásait és megnézni, hogy mindezt olyan járgányból teszi amivel nem tud 2 km-t menni, hogy valami ne romolna el benne, ráadásul kritikán aluli a gyári fékrendszere, eszi az olajat meg a pénzt, de lépten nyomon ócsárolja a francia autókat. Ha egy 'ócska' Peugeotnak csak tizedennyi hibája lenne, akkor már a kukába dobtam volna a sajátaimat. Az ilyen szerencsétlen sosem tudja meg milyen egy normális autó, csak akkorra jön rá, mikor már a fél vagyonát a szervizben hagyta és ahol még el is hihetik vele, hogy az autója hibái kifejezetten normálisak és szükségszerűek aminek még örülni is kell. Beszarás.:-)))) Mondjuk az ilyen megérdemli a sorsát...