Khan Abyss Creative Commons License 2001.07.06 0 0 400
Háj Rabe... az egyetlen biztos pont az életemben :))

azóta eccer-kéccer már látszólag szerepet cseréltünk:) Nagyon bonyolult ám ez a helyzet, mindketten ellentmondásosak vagyunk. Meg egyébként is észrevehetted volna már, hogy én saját magammal birkózom, csak rajtad keresztül;-)

Kesernyés mosollyal nyugtázom, valójában mindketten ezt tesszük.Ha úgy tetszik, mi tkp. edzőpartnerek vagyunk, egymáson próbálgatjuk saját filozófiánkat.Én meg kezdem átvenni a tiedet, más fórumokon rendkivül népszerűtlen vagyok emiatt, és ez jó.
Egyébként mostanára teljesen különvált a világom a "valóságtól".Rájöttem, hogy vannak állatok, és vannak felsőbbrendű "dolgok".Nem emberek és nem is gépek, a kettő között valahol.

Az odáig ok, hogy be kell menni a sötét erdőbe, de ha egy idő után már nagyon szarul érzed magad, akkor talán te nem jönnél ki?

Nincs is sötét erdő.You are what you should fear.

Sz'al az az állapot olyan volt, hogy valami sötét űrben lebegtem, és a saját üvöltésem visszhagját hallottam minden felől, amely egyben olyan is volt, mint valami gúnyos kacaj.

Hogy is volt az? " I can never get out of here, i don't want to just float in fear , a dead astronaut in space."
Üdvözöllek a klubban.

Asszem ezt nevezik szolipszizmusnak, ha jól emléxem:) Hát lehet így is nézni a dolgokat, de nekem egy kicsit önbecsapásnak tűnik
Nézd, az önbecsapás kegyetlenül jó dolog.Én mindent megteszek érte: drogok, számítógép, könyvek...mind az önbecsapás részei.És tudod mi a legjobb benne.Azáltal, hogy megpróbálod becsapni magad, valójában felépítesz egy olyan rendszert ami teljesen igaznak tűnik és amely leginkább megfelel neked.Amíg megpróbálsz a "földön maradni", és realista lenni, és nem próbálsz kitörni, addig te is azt énekled, mint a Holy Wood megvakított majmai: "And we don't want to live forever, and we know that suffering is so much better."
A neurofóbia, a fájdalomtól való irtózás nem más mint egy felsőbbrendű faj önprezervációs reflexe.És igen, örökké akarok élni, és nem akarok fájdalmat érezni.

Manson temetési bombája is csak azt tükrözi, hogy tkp nem hiszi el, hogy ő lenne a világ középpontja

Két világ van.Egyikben állat vagy, a másikban egy üres porhüvely.Egyiben MÉG nem élsz, a másikban MÁR halott vagy.Manson temetési bombája az állati világban állja meg a helyét.Abban nem ő a világ közepe.

Jól van, akkor majd kb ötven évesen talán már ground zérón leszel. Sok sikert:-)

Szar perspektíva.Akkor tán nem is várom meg, jöhet a hegyes fémtabletta.Anti-headache :).

De máshol meg úgy tartják, hogy inkább a nő az anyagi/földi jellegű, a férfi meg a szellemi/égi.

Nekem egy külön álláspontom van ehhez.Szerintem a nő egy felsőbbrendű állat, tökéletes ösztönlény, csak a túlélésre koncentrál, önálló gondolatai nincsenek, csak érzései.A férfi meg egy alacsonyrendű isten.Amolyan félig állat-isten, intelligens szörny.

Szerintem meg rendet kell teremteni, és uralkodni fölötte;-)

A rend is káosz, ha nem a rendalkotó szemszögéből nézzük .És vice-versa.

Nem is tudom, mintha hallottam volna egy olyan elképzelésről, amely elutasítja a reinkarnációt, viszont valamiféle halál előtti, meg utáni életről beszél. Szóval ez arra emlékeztet.

Igen, ez jól hangzik.A reinkarnáció marhaság.De ez jó.

Ha meg embergyűlöletet akarok hallani, akkor nyilván nem Mansont hallgatok, hanem valami blekkmetált. Valahogy túl amerikai az egész hangzásvilága, ez engem általában alapból idegesít, de valahogy néhány MA-szám hangulatában nem annyira.

Hát nekem a mizantrópia nem tűnik annyira hitelesnek jóltáplált skandináv fiúk szájából, jobben hangzik ha egy kitaszított lúzer csinálja.Az Antichrist szerintem nem amerikai hangzásvilágú ( arra ott van a Portrait of...) de ez ízlés kérdése.Másrészt megértelek, nekem a Holy Wood tűnt eleinte Nagy Amerikai Szarnak, de aztán felfedeztem a bűvös Második Réteget :) És most elhiszem Mansonnak azt a mondását, miszerint a HW a legszebb alkotás, ami a keze alól kikerült.

Valahogy tetszik az a hangulat, olyan dögös:))

Nemtom, az I dont like the drugs... kicsit outsider szám, nekem a köv sor teccik:
"There's a hole in our soul that we fill with dope and we're feeling fine."
Valahogy ekkor mindig Manson azon kijelentésére asszociálok , miszerint az I don't like the drugs... a drogfüggők himnusza, amolyan jacksonos We are the world ... for drug users, szépen kéz a kézben éneklik a refrényt :))

De azért az AS-ről is tetszik egy-kettő

Hát, ha a Kinderfeld nem tetszik, amőba vagy :) Meg a leg-kibaszott-nagyobb Manson szám of all times: MAN THAT YOU FEAR.
Erről a számról könyvet lehetne írni: egyben nihilista és apokaliptikus, ill. maximálisan uralkodó és optimista.Egyben néző és szereplő...Ki az, akivel a párbeszédet folytatja? Megölik a végén? Ő öl meg mindenkit? Próbáld elemezni.

egyáltalán nem tudom megítélni a Holy-wood magyarázatodat, ugyanis nem ismerem a szövegeket sem, tehát alig bírom követni. Inkább kérdezd meg Abelliót, ha olvassa.

Abellio már rég olvasta a magyarázatomat, de eddig még nem tudott hozzászólni :) Vannak beavatottak és vannak akik csak a zajt hallják , ehehe.

p.s. olvastam a MM interjút amit beírtál, hááát...vannak nagy pillanatai :)) A legtöbb hülyeséget az élő rádiós közvetítéseken hordja össze, rendkivül spontán :) A humor a sátán legfőbb fegyvere.

A book is a mirror: If an ass peers into it, you can't expect an apostle to look out. "
rendben, de hogy jön ez ide?:)

Hát megelőlegeztem azoknak, akik majd "belemagyarázónak" fognak nevezni.

Üdv: Pretty Hate Machine

Előzmény: SS Rabe (399)