Van a házunk előtt egy 1200-es Lada...nem tesz túl egyes topic-beli társain,de engem lenyűgöz,ahogy a gazdája napról-napra "csinosítja" :)
A különböző disztárcsák,és a jó nagy Martini matrica régóta rajta van,de az utóbbi napokban megdöbbenéssel vettem észre,hogy belerondítottak a "műbe".Itt-ott kilakatolták,látszott a tapaszolás.Szerencsére 2 nap múlva gazdi gondoskodott kis kedvencéről,az eredetileg talán kék autó alul,és a tetőn libaf*s zöld színű,roppant műgondal készített festést kapot:)
Ezen kívül az elmaradhatatlan hátsó szárny is felkerült,nehogy 90 km/h-nál,az M7-es külső sávjában elszálljon a gép,a leszorító erő hiánya miatt! :))
Viszont napok óta hánykódom,mert nem tudom mi lehet az a fura izé,ami a motorháztetőből dudodorik ki,kissé eltakarva a vezetőtől a kilátást,beömlő nyílást imitálva a semmibe...
A kedvenc Wareszomról még nem is meséltem.Neki mind a 4 lemezfelnie nagyon szép tűz-vörös,és egy szép napos délelőtt,gondos gazdi újra "fényezte" kedvencét...egy doboz fehér festékkel,és egy ecsettel...
ui:bocsi,hogy hosszú voltam,de ezt ki kellet írnom magamból :))