Cserfa!
"Én mindig felléptem azok ellen, akik szellemi hatalmat akarnak venni az embereken. Felléptem a hgysek elen, ne átkozzanak, ne kárhoztassanak, ne fenyegetőzzenek az Írással és a szellemi dolgokkal."
Te akarsz szellemi hatalmat a hívők fölött, te vagy az aki az Írással fenyegetőzől, elveted, kárhoztatod a hitüket!
"Nincs igazad, kiváltották belőle, ugyanúgy, ahogy szeretne szemétséget belőlem is kiváltaná Álomhajós, ha tudná, pontosan ugyanez a módszere."
Én Spender múltját lezártnak tekintem és nem kivánom felhasználni a védelmembe. Amit tettem, az csupán az volt, hogy sorra vettem és megneveztem fórumbeli cselekedeteit ugyanúgy, ahogy a tiéddel teszem. Hogy ez mit hozott ki belőletek, az kizárólag tőletek függött!
"Ahogy azt is képes volt leírni, én Isten Szellemét káromlom!"
Megint csak hazudsz és rágalmazol, hisz világosan leírtam, hogy nem vádollak Isten Szellemének káromlásával. Te csak farizeusi gősősségedtől, önteltségedtől elvakítva tévedsz bizonyos dolgokban.
"mintha én ítélném az embereket, holott nem győztem fejtegetni, én azt vizsgálom, mi van akkor, ha a Biblia igaz"
Beszélgetni akartam veled arról, hogy mennyire HITELES és IGAZSÁGOS dolog úgy ítélkezni mások hite és élete felett, hogy lila fingod nincs mindarról, Te viszont rögtön belémkötöttél és a hitemet kezdted el mocskolni! Szóval ki provokálta ki a harcot, kinek volt szüksége minderre, hmmm?!
"nyilván azért jön a Fórumra, hogy gondolatait megvizsgálják, mert erre való a Fórum!"
Ööö... öntelt Cserfa, ha ilyen jól tudod, hogy mi lenne a dolgod, akkor miért nem ezt teszed, milyen jogon pofátlankodsz azzal, hogy a személyes életemmel és a lelki hitemmel foglalkozol, farizeusok gyöngye?!
"mindenesetre időnként bizony rájött a hopphopp, ez periodikus, jól megfigyelhető a Fórumon.
Most én vagyok soron, az igazság meg mellékes..."
Az igazság az, hogy 4 nap leforgása alatt 3 emberbe kötöttél bele, egyiküket durván megsértve, íme:
Rez-be, 2001.06.23-án: "No, gyerekek, szvsz kiderült rezről, hogy hazug, szemét, istentelen, reménytelenül gazember."
Kassis-ba, 2001.06.24-én: "Kérlek, hagyd el fenhéjázásotokat, kevélységeteket! Nem értem, miért is vagy ebben ilyen kemény? Honnan e gőg?"
Nan-ba, 2001.06.26-án: "Még egyszer kérlek, ne csúfolj, ne forgass ki, ha megteszed, ignorállak, és hazugnak tartalak, mert rólam hazudsz. Tényleg nem vagyunk összenőve, gondolom, észrevetted, Rez-től is elfordultam, tőled is kész vagyok, mert szvsz a könnyed, pláne a csúfolódó ember felettébb istentelen, kerülendő."
Szóval ki a hazug, kinek mellékes az igazság?!
"Megálltam sokáig, hogy engem ugyanoda sorol be, mint ahova saját magát, holott mondom, én nem egyeztem meg vele"
Kizárólag a keresztények közé soroltalak be téged és magamat, ezen kívül sehova, és ezt te magad is elismered, íme: "Mert Álomhajóssal ugyan megegyeztünk abban IRC-n, hogy más hitünk van, hogy ő nem szó szerint veszi a Bibliát, hogy másképp látjuk a dolgot. Ezt maga sem tagadta."
"Nos, én bizony felháborodtam ilyesmin, de nézd meg, kérlek, én vártam, tán elmúlik, nem én vetettem a szelet!
Miért háborodtam fel?
Mert milyen alapon mondja, ő és én nem világiak vagyunk, hanem igaz tanítványok?"
Szinte hihetetelen, hogy ekkora HAZUGSÁGRA képes vagy, utánanéztem a topicnak és világosan látszik, hogy kifacsarod az írásomat, hisz világosan benne van a mondatomban, hogy "De előzőleg én másról beszéltem". Te emlegetted fel a tanítványságot, akkor sem értettem mi köze van a témánkhoz, de ettől még elolvastam és a magam részéről hozzátettem valami fontosat. Amiről én eredetileg beszéltem, ott hívő keresztényekről volt szó, egy árva célzás sem volt részemről a tanítványokról. Cserfa, egyre jobban hülyét csinálsz magadból a hazugságaiddal!
"igaz, kegyelemre szorulok, de, hogy Álomhajós igaz lenne?"
Megint csak hazudsz és rágalmazol, hisz világosan leírtam többszőr, hogy nem vagyok bűntelen stb. olvass utána, nincs kedvem annyit ismételni.
"nem ismerem az isteni HARMÓNIÁT"
Köhhöm... én az Atya Törvényének Harmóniájáról (ha ez jobban tetszik: Egységéről) beszéltem végig, de szokás szerint ezt is kicsavarod.
"Én meg nagyon szeretem a szabadságot, nekem ne mondja meg rám érvényesen, kényszerítően egy idegen, mi a és mi a rossz, én azt tartom jónak, meg rossznak, értékesnek, meg értéktelennek, amit, akit én akarok!"
Én is így vagyok ezzel, úgyhogy a pofátlan ítélkezéseidre én és jópáran a fórumról nem vagyunk kiváncsiak!
"És pláne nem fogom elviselni, hogy ugyanaz lenne a hitünk!"
Ez neked mániáddá vált, fogmosás közben is erre habzol?!
"Mert nem az embertől határoltam el magam, csak a hitemet az övétől. Ezt pedig úgy foglamaztam, nem ugyanabban az Istenben hiszünk."
Ritka sz@r fogalmazás vót, tanulj meg úgy fogalmazni, hogy ne bántsd meg a véleményeddel az embereket. A páli bibliai nyelvezetet meg hagyd a fenébe, mert kevesen használják manapság, gondolom Pál sem beszélt anno pl. valami Mózes korabeli szóhasználattal, talán így a szavaknak sem lenne más értelmük. Mondom én, külön értelmező szótár kell néhány volt HGY-s és jelenlegi HGY-s részére!
áh.