Tgyta Creative Commons License 2001.07.03 0 0 173
Azazello

„Kit semmisített meg a kormány?”

Ami a Fidesz harcmodorát illeti, alapvető jelszava: Aki nem velünk, az nincs! Aki nem csatlakozik hozzánk, azt minden áron le kell győzni, lehetetlen helyzetbe kell hozni, meg kell alázni, el kell kergetni. Az nem számít, hogy milyen áron, a látszat, az etikett nem érdekes, arra még ügyelni sem kell. Alapvetően abból kell kiindulni – a Fidesz ideológiája szerint –, hogy az erőszakos cselekedetek, erőszakos megnyilvánulások több embernek imponál, mint amennyit eltaszít.

A Fidesz frázisai minden belső tartalom nélkül, ideig, óráig az emberek bizonyos százalékát megtévesztette ugyan, de három év után kezdenek kiábrándulni ebből a semmitmondó nagyképű flegmatikus sivár Országimázs propagandából.

Annyira cinikusan hangzik: az erős állam, a jövő kormánya, a megvalósult álom, merjünk nagyok lenni, Magyarország a centrum, 15 millió magyarnak munkahelyteremtés, demagóg propaganda, hogy amit már Orbán Viktor PR tanácsadója mond azt egyre kevesebben hiszik el!

A választások közeledtével egyre jobban megmutatkozik az idegeskedés, kapkodás, vibrálás, amit a közpénzek elherdálásával, mértéktelen osztogatásával, ígérgetések tömkelegével igyekszik a miniszterelnök ellensúlyozni. Még a saját koalíciós partnereit is megszégyenítve, nem kímélve akar mindenáron hatalmon maradni. Lásd, a legutóbbi: Dávid Ibolya miniszter-asszony megkerülésével a bíróság részére történő ígérgetés.

A parlamenti vizsgálóbizottságok csak a Fidesz által elképzelt és felállított formában működnek. Ami nekik már büdös, azt már nem, azzal nem foglalkozunk. Ez a Fidesz demokráciája kedves Azazello

Előzmény: Azazello (172)