Nos, újra itt
"C.) Célom még olykor a fenyegeto, kirekeszto, meg átkozó emberek elleni fellépés."
Ööö... öntelt Cserfa, pont te vagy az aki fenyeget, kirekeszt más embereket, amikor a hitüket és viszonyukat Istenhez ÖRDÖGINEK és ehhez hasonlónak ítéled vagy amikor azt mondod másról, hogy nem ugyanabban az Istenben hisz mint amiben Te!
"E.)No meg a tévelygés ellen is fellépek olykor tudásom szerint"
Persze, ez az amibe baromi sokmindent bele lehet magyarázni. Ezen az alapon kínzott meg, ölt meg többezer embert az inkvizíció lényeg, hogy a Bibliából találni lehessen egy mondatot ami éppen illik az adott szitura s máris mehet a "van rajta/nincs rajta sapka" c. játék. Te is ezt csinálod csak kicsiben. Még szerencse, hogy nemrég az emberek kiszabadultak a vallási fanatizmus és bigottság vakságából és alkottak egy olyan törvényt, hogy tilos az emberek megkülönböztetés hit, faj és nem alapján. Kiváncsi lennék Cserfa, hogy élőben, IRL meg mernéd-e ismételni azoket a jelzőket azokkal szemben, akiket itt a fórumon mocskoltál, kockáztatva egy lyóó kis pert (vagy egy szent tökönrugást) valamelyikük részéről?! Ha pedig nem mernéd, akkor meg mire van akkora virtuális arcod, hmmm?!!!
"Spender kérdezett, érzékeny, kereso ember volt..."
Köhhöm, köhhöm... azt hiszem aki veszi a fáradtságot utánaolvashat annak, hogy milyen jelzőket használt velem szemben (valami székletes hasonlatra emléxem), holott én csak a saját fórumbeli írásaival szembesítettem. De szerintem hagyjuk Spendert, mert a multját lezárta, kölcsönösen bocsánatot kértünk egymástól, én pedig szeretném ezt tiszteletben tartani!
"...egyáltalán nem zavarja, hogy ugyanúgy él (még rosszabbul), mint az átlag, dohányzik, álomgyakorló, hitre nézve becstelen, hiábavaló életet él, csak magára van gondja."
Ööö... öntelt Cserfa mijaz, hogy álomgyakorló?! Talán megszabnád még azt is, hogy álmodhatok-e vagy sem?! Már az is bűn, ha valaki magától álmodik (merthogy soha nem gyakoroltam semmilyen tudatos álom technikát vagy ilyesmit)?! Azért pedig Isten előtt kell felelned, hogy az életemet hitre nézve becstelennek, hiábavalónak nevezted!
"...cikizii Spendert, miért keresztelkedett meg..."
látod, ezek a te "igazságaid", ennyit jelentenek a te szavad. Olyasmivel RÁGALMAZOL ami nem igaz, mutass ugyanis egyetlen mondatot amivel Spender keresztségét cikiztem. Csak egyetlen egy aprócska mondatot amivel a HGY-ben történt bemerítkezését megítéltem, elítéltem, jellemeztem volna (persze a viccet kivéve)! Nem fogsz találni, merthogy én örülök Spender keresztségének (s csak annyit tennék hozzá, hogy emellett ugyanolyan fontos vagy ennél fontosabb a SzentLélekbeni keresztség, ez pedig Spenderre és az Atyára tartozik).
"Te írtál valamit emberi ismeretemről régebben, bevallom, nem tudom, mire gondoltál."
Nemtom mire gondolsz, idézd pontosan.
"...de ő maga mászott rám, kezdettől fogva tanítani próbál kéretlenül..."
Tévecc ööö...öntelt Cserfa, kb. 95%-ban amikor "tanítani" próbáltalak, csupán arról volt szó, hogy felhívtam a figyelmed a másik ember iránti tiszteletre. Mászni viszont csak most másztam rád, amikor láttam, hogy mennyire vaksi, beképzelt farizeusi módon ítélkezel mások felett. És megigérem, hogy nem fogok leszállni rólad, ha látom, hogy valakinek a hitébe, lelkébe gázolsz, akkor markolatig döföm a kardot a szívedbe!
Uff,
áh.