Ágibági Creative Commons License 2001.06.29 0 0 26
Sziasztok!

Hát igen, az árak elég húzósak, de ha tudom, hogy ettől minden OK lesz, egy percet sem hezitálok!!!!
Egyébként most voltunk vérvételen, jövő héten megyünk inhalatív panell vizsgálatra. Mindennek szeretnék utánajárni ami az allergiás tüneteit illeti. Valamelyik nap pl. levágtuk a füvet, és aznap estére (a reggel még abszolút tünetmentes) gyerek tele lett piros foltokkal. Egész nap a levágott fűvel játszott, másra nem tudok gondolni, de majd meglátjuk. Az ELCOM (vagy valami hasonló) nevű krém bár szteroidos, NAGYON JÓ. Elég egyszer-kétszer bekenni vele ha piros, és SOKÁIG nem jön vissza!! Ezzel és a napi zsírozással tökéletesen karban tudjuk most tartani a büdös kölkét.
Egyébként köszönöm kérdésed, nagyon jól vagyok : túl vagyunk életünk leghúzósabb államvizsgáján (ez már másoddiploma, de két gyerek+háztartás+terhesség mellett rémálom volt a végét megcsinálni), így mot már átadhatom magam az anyaság örömeinek. Itthon van velem a két lurkó, s igaz, hogy főzök-mosok-takarítok is, de egyelőre élvezem. Mindig erre vágytam! Anna baba szeptember végén (október elején) várható, úgy néz ki vele is minden rendben.

És Veletek mizújs?

Á.

Előzmény: cicó (25)