taki bá Creative Commons License 2001.06.27 0 0 2202
ez tényleg nehéz ügy, és én sajnos nem tudok, talán a Thule kereskedésekben kellene megnézni, kettőt tudok: egy a budai Skála parkolójával szemben van, ott egyébként használtan is árulnak csomagtartók, a másik a Margit krt-on van. Szerintem ezekben kölcsönözni is lehet, minth a Margit krt-on ki is lett volna írva, de ebben nem vagyok biztos.

Egyébként én pont most vettem bicajtartót a Bravamra. Először a tetőre néztem csomagtartót, az eredeti FIAT tetőre 50 felett van, nagyon húzós. Nézegettem boltokban a Bravara nem nagyon találtam, aztán egy FIAT utángyártottra leletem rá egy Fiat-szervízben 16.000-ért, arra jött volna a két bicajtartó, 5000 Ft/db. DE eközben egy Thule-kereskedésben hasonló áron (28.000 Ft) tudtam venni egy hátulra, a csomagtartó ajtaja "fölé" szerelhető kifejezett bicajtartót, nagyon jó, jól is néz ki, teljesen a kocsira simul, biztonságos, igaz, ezen csak bicajt tudok szállítani, de nekem mást úgy sem kell. (A Thule tetőcsomagtartó, csak maga egyébként 32 rongy lett volna...) Gondolom ez rajtad nem segít, de hátha valaki pont most akar venni.

Előzmény: bodgab (2201)