Ahoy,
a felsoroltak kozul egyik sem illegalis.
Gomba szettet en nem rendelnek postan, mer (ennyire) tenyleg nem hulyek a rendorok, szerintem megeri az a "kis" arkulonbseg, es erdemesebb szemelyesen behozni, es lehetoleg ne Hollandiabol, bar az ugyse latszik rajtad.
Morning Gloryt ne vegyel, mer az a hajnalka, itthon is lehet kapni. Valoszinu a hazai kevesebb alkaloidot tartalmaz, de gyanitom tizedebe kerul. Szerintem az egszinkek a legjobb, de mostanaban mindenhol csak szinkevereket lattam.
A salvia es a damiana teljesen legalis mindenhol a vilagon. A salvia tuti jo, damianat meg nem probaltam, de nem tuntek a leirasok annyira meggyozonek.
A San Pedro kaktusz kicsit huzosabb. Elvileg elo novenyt csak kulon engedellyel lehet behozni, ha meg magot hozol, ramegy az eleted, mire kaktuszod lesz. Ha szaritott kaktuszdarabokat akarsz rendelni, az viszont mar meszkalinnak - tehat kabitoszernek - minosul. Meg ha jol tudom, az allatkerti palmahazban is lehet (2 eves info) pedrot kapni, de kaktuszgyujtoknel biztosan beszerezheto (sot peyote is). Ez valoszinuleg el a masik kaktuszra is.
A hawaii farozsa nagyon kiraly, tuti legalis, es nagyon sokkal tobb LSA van benne, mint a hajnalkaban (1 mag nekem olyan 1/4-1/3 trinyo erossegunek tunt, persze minosegileg "kicsit" mas)
Sz'al salvia, farozsa, damiana rulez, gombaszett huzos, a tobit viszont nem eri meg.
A pszichotrop ill. a kabitoszer lista meg van nekem .doc-ban, ha ezek utan is kell, dobj egy mailt, es elkuldom.
Minstrel: esetleg a daath-ba is feltehetnenk a ket listat.
muki
ui.: most latom, hogy rendelsz helyett mindig hozolt irtam, keretik intelligensen korrigalni