_Gyiik Creative Commons License 2001.06.27 0 0 10
Ize...akkor most talan igy hozzaszolok overall mindenkihez. Vizilabdat nem figyeltem, szal nem tudok hozzaszolni...
Regen nekem is volt 1-2 bakelitem (mst mar sajnalom is oket), igazi gyongyszemek voltak (terry lee brown jr - brother for real album;cafe del mar;noizmakers - electtro boogie, green velvet, meg hasonlok). Ebbol a korszakbol valo zenek erdekelnenek. Mellesleg a tiesto magic sorozata jol hangzik.. azokon is regebbi darabok vannak, ha jol tudom, ugye? Sterbinszkyt amugy en is szegyellem, pedig anno, amikor meg nem volt ennyire befutott voltak igazan jo szettjei a -megboldogult- bedrock discoban (asszem van is tole egy kazim valahol a polcokon, igazi klasszikusok aradata), de az elso mixalbuma is nagyon bejott (e-play beli zenek;tan csak azert, emrt akkor meg valoban nem a mai igenyeknek megfeleloen keszitette a lemezt, meg nem a penz lebegett a szemei elott). Budainak az elso lemeze is epp ezert jon be nagyon. Kisse progresszivebb ugyan, de jobban bejon, mint a tobbi utana megjelent lemeze... (kuhl liquidje amugy telleg jo)