cicó Creative Commons License 2001.06.26 0 0 22
Szia Ágibági!
A homeopátiában nemcsak külsőleg kezelik a bőrelváltozásokat hanem belsőleg is.Sőt...mint alább írta valaki ha a bőrtüneteket visszaszorítják kijön helyette valami más...Tehát ha a kence nem jött be tovább kellene lépni...
Mi krónikus köhögés miatt mentünk homeopátiás dokihoz.Mellette volt még nagyon piros, időnként gyulladt popsi és szintén bőrszárazság ami egy kicsit rózsaszín volt és nem viszketett. A homeopátia szerint olyan sorrendben múlnak el a dolgok, hogy az utoljára kialakult probléma múlik el először és így visszafelé...Nálunk úgy néz ki, hogy papírforma szerint megy...A "betegségek" abban a sorrendben jelentkeztek ahogy leírtam.Először eltűnt a bőrszárazság, minden kenegetés nélkül, most már nagyon szép a popsija, a köhögés el kezdett a múlt héten kiújulni de sokkal kevésbé intenzívebben mint eddig...úgyhogy én nagyon optimista vagyok és folytatjuk a teljes gyógyulásig...sőt kezdem létrehozni a homeopátiás házipatikámat is...
Egy ismerősöm férjének azt mondta az orvos a bőrbajára, hogy nem gyógyítható egy életen át kenegetnie kell.Ehhez képest a homeopátia fél év alatt rendbe hozta...

üdv.cicó

Előzmény: Ágibági (21)