márkó-bébi Creative Commons License 2001.06.26 0 0 8518
Andrea-r: Szerintem ideális korban viszed Mátét, hiszen már van egy kialakult kapcsolat köztetek, már figyelni tud rád, én úgy érzem ha hamarabb kezdtük volna Márk türelmetlenebb és kevésbé segítőkész lett volna. Sajnálattal értesítelek viszont, hogy az oktató “műbabája” (amelyen bemutatja fogásokat) már foglalt, mert Márk és közte fellángolt a szerelem: az első órán csak nézte, ahogy mellette feküdt, a másodikon már a pelenkáját kihúzta alóla, az elmúlt alkalommal már ölelgette, “puszilgatta” az arcát, SŐT elvette az oktató kezéből! Szóval, nagy a szerelem.
Márkó kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lett, ami a hiperaktív természetének jót tesz.
Itthon majdnem mindennap fürdés előtt végezzük.

Babamasszázsról még röviden: abszolút ajánlom (hatása többek közt: fogzás alatti fájdalom enyhítése, hasfájós babáknak ajánlott, immunerősítő, anya-gyermek közti kapcsolat erősítése, tejserkentő hatás).
Az oktatást Némethné Gregor Judit tartja. Mivel mi csoportos foglalkozásba már nem fértünk bele – nyár lévén hamar betelt a létszám – egyénileg foglalkozik velünk a II. Női Klinikán. Csoportos foglalkozás keretében 6 alkalom, egyéni foglalkozás keretében 4 alkalommal sajátítható el a masszázs. Teljesen ingyenes, (én nagyon elégedett vagyok az oktatással ezért honorálni fogom némi pénzzel.) Az oktató nagyon készséges, türelmes és minden kérdésre szívesen válaszol.
Úgy tudom a csoportos foglalkozások az Aktív Szülés program kereti közt zajlanak, ezért lehet, hogy a Soroksári úton is van óra. Telefonszámot tudok adni, de a kismama újságban is megtalálhatjátok a számát.
Ha valaki még nem látta Márkot a www.nexus.hu/markobebi megnézheti.
Üdv
Éva