jee_c Creative Commons License 2001.06.25 0 0 16
Vagy inkább mondjunk le a jelenlegi idojárási rendszerrol? Az a néhány tengerparti település meg csak megoldja a gondját valahogy, nem? :-)

Valóban 3x akkora térfogatú folyékony hidrogénre van szükség ugyanannyi úthoz való benzin helyett (milyen kényelmes is a benzin! .. bár, az eloállítása egy kissé macerásabb - persze a hidrogént meg "kissé" le kell huteni..). Nem egyszeru a kérdés, az biztos, de gondolj bele egy olyan belvárosba, ahol csak hidrogénüzemu autók (vagy pl. elektromos autók) járnak. Egy ilyen helyen nem lenne problémás egy kisgyerekkel sétálni..

Az autónak a tervezésén múlik minden. Jobb módszert pedig biztos, hogy ki lehet fejleszteni a folyékony hidr. tárolására, mint a nehéz acéltartályt. (vannak ilyen fejlesztések. Pl. az X34-es ursikló sajnos ezen bukott el. Az üzemanyagtartálya nem lett megfelelo. Kompozitanyagú lett volna.) Ha lenne rá igény, akkor biztos sikerülne kifejleszteni valami jobbat.

A BMW nem fogja megszerezni a Punto-t vásárlókat, ez nem kérdéses ;-). Kisautókra pedig szükség lesz mindig, a megoldás tervezés kérdése.

Előzmény: mr_ricsi (12)