zsuri Creative Commons License 2001.06.25 0 0 29
Két hete voltam tesztvezetésen, az 1.6 16V motorral próbáltam ki, a középsö felszereltséget (nem tudom mi a neve). Kicsit tényleg lehetne erösebb, de azért annyira nem volt rettenetes. Kívülröl alapvetöen tetszik, bár még barátkoznom kell azzal, hogy magasabb, mint a szokásos autók és hogy elöl olyan hosszú a müszerfal elötti rész. Nekem kifejezetten tetszett a belsö térben az anyagválasztás, a fémszinü betétek tök jól néznek ki. Amivel én mentem annak igényes, pontosan kapcsolható volt a váltója.
Nem értem, mi a gondotok a csomagtartóval. Szerintem elég nagy és a 420 literrel a legtöbb vele egy kategóriában levö autó csomagtartóját lenyomja (Astra-370l, Civic-370l, Focus-350l, Golf-340l, Leon-340l, Alfa147-2xxl).

Nekem az volt az összbenyomásom, hogy aki egy szép, semmiképpen sem unalmas, viszonylag nagy belsö terü és csomagtartójú praktikus autót akar venni, annak ez pont jó választás. Ami engem kicsit zavart, hogy a magassága miatt vhogy nem elég sportos. Persze ez nem kizáró ok és biztosan hozzá lehet szokni, de összehasonlítva mondjuk az Alfa 147-tel ... Na, annak viszont a csomagtartója tényleg röhej. Olyan nagy, mint egy ötajtós Suzuku Swift-nek.

Kíváncsi vagyok, hogyan fog majd az utakon, a többi autó között mutatni a 307-es. Olyankor mindig mást mutatnak az autók, mint a szalonban.